2821
2789
عنوان

سلام بیاین یکم راهنماییم کنید.

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 65 پست
شوهرم توعقد بخاطر من کل قید خالشو زد نه پیامی نه زنگی  فقط عید به عید میدیش ولی تازگی میگه خالم ...

خب خوب باش. چه ایرادی داره؟

خدا رو خوش میاد زنی که انقد تو زندگیش مشکل داره خواهر زاده اش ولش کنه؟ محلش نده؟

خوب باش عزیزم. از خوب بودن هیچکس ضرر نکرده.

اگرم حساسیتت توی ذهنت منجر به وسواس فکری شده با یه مشاور حرف بزن.

شوهرم توعقد بخاطر من کل قید خالشو زد نه پیامی نه زنگی  فقط عید به عید میدیش ولی تازگی میگه خالم ...

من بودم میگفتم تو مسیول زندگی خودتی نه خالت 

چون اون شرایطش بده من که نباید فکر و خیال ناراحتم کنه 

و درگیر باشم بگو تو ازش فاصله بگیر من براش دعا می‌کنم بگو وظیفه ی ما نیست تو بمون برای من تاج سر من باش فقط مال من باش 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم اگه می گفتی شوهرم خاله شو می بینه به من اهمیت نمی ده. یا با خاله اش حرفای در گوشی می زنه. یا م ...

توعقد که شوهرمو خالش باهم بد شدند بخاطر دروغ هایی بود که من گفتم از دروغ میگفتم خالت بمن این حرف و زد ااونم کلا قید خالشو زد گفت چون بهت بی احترامی میکنه الان همون دروغایی که به شوهرم گفتم براخودمم به واقیعت تبدیل شده یعنی ازبس به خودم تلقین کردم فک میکنم واقعا اون حرفارو بهم زده.

من بودم میگفتم تو مسیول زندگی خودتی نه خالت  چون اون شرایطش بده من که نباید فکر و خی ...

منم همین حرفارو  بهش زدم ولی شوهرم میگه توبی دلیل نارالحت میشی خودتو درست کن.

یعنی بشینم نگاه کنم اصلا شما تاحالا موقیععت منو داشتی؟؟

عزیزم شوهر من خاله ها و بچه های خاله هاشو که می بینه اصلا برای چند ساعت منو فراموش می کنه ولی کاملا درک می کنم و منم با شادی شون شاد می شم. به خاطر اینکه همیشه برای منه. تا ابد سرشو با من توی یه بالش می ذاره.

برای اینکه به من احترام می ذاره و از عشقش مطمئن هستم.

برای اینکه منم گاهی دوست دارم برم با خانواده و فامیلم خلوت کنم و بگم و بخندم یا درددل کنم.

برای اینکه می بینم شوهرم با فامیلش خوشه مطمئن می شم که یه مرد واقعی و مرد خانوادس.

ببین شما خیلی الحمدلله زندگی خوبی داری. به نظرم یه چیزی توی ناخودآگاهت می خواد این خوشبختی رو از بین ببره.

شاید افسرده ای.

حتما برو پیش مشاور.

عزیزم شوهر من خاله ها و بچه های خاله هاشو که می بینه اصلا برای چند ساعت منو فراموش می کنه ولی کاملا ...

یعنی واقعا ناراحت نمیشی یععنی شوهرت تو تل با خالش پیاام بازم میکنه.

توعقد که شوهرمو خالش باهم بد شدند بخاطر دروغ هایی بود که من گفتم از دروغ میگفتم خالت بمن این حرف و ز ...

خب الان چه کار کنیم برات دست بزنیم که دروغ گفتی و دو به هم زنی کردی؟

اون وقت الان انتظار داری خاله خانوم قربون صدقه شما هم بره؟

خدا رو خوش میاد بین دو تا آدم رو به هم زدی؟

دوست داری یکی این کار رو با خودت و یکی از اعضای فامیلت بکنه؟

یعنی واقعا ناراحت نمیشی یععنی شوهرت تو تل با خالش پیاام بازم میکنه.

نه اصلا و ابدا و به هیچ وجه.

گفتم که خودشم سرش شلوغ باشه من به جاش با گوشیش پیام میدم مناسبتا رو تبریک می گم.

خب الان چه کار کنیم برات دست بزنیم که دروغ گفتی و دو به هم زنی کردی؟ اون وقت الان انتظار داری خاله ...

خالش که نمیدونهه من همچین کاری کردم ولی نمیدونم چرانمیتونم خودمو قانعع کنم که بیخیاال این حساسیت بشم

عزیزم شوهر من خاله ها و بچه های خاله هاشو که می بینه اصلا برای چند ساعت منو فراموش می کنه ولی کاملا ...

خیلی بدبختی شوهرت حاضر نیست به خاطر عشقش به تو قید یه زن دیگه رو بزنه توام انقد ناراحتی که میای بدبختی تو فضای مجازی به اشتراک میزاری 

برو دردت و حل کن من اگه تو فضای مجازیم هیچ مشکلی ندارم تو گرفتاری که دنبال راه حل میگردی 

اونقدر نمیخوادت که بخاطرت کاری بکنه 

لطفا شخصیت داشته باش و دیگه پیامی به امانت من نده و گرنه مزاحمتت و گزارش می‌کنم 

خالش که نمیدونهه من همچین کاری کردم ولی نمیدونم چرانمیتونم خودمو قانعع کنم که بیخیاال این حساسیت بشم

برو پیش مشاور.

خودت داری قشنگ جواب خودتو تو حرفات می دی.

خاله اش نمی دونه ولی انرژی منفی و عواقب کار بدی که کردی برگشته به خودت و آرامش زندگیتو گرفته.

بدون اینکه اون بدونه چه کار بدی در حقش کردی خودت داری رنج می کشی.

مهربون باش گلم.

با منی ؟؟؟؟!!!

خدا منو بکشه آیدا جان شرمنده ببخشید حلال کن 

به بابا این دختره ی دیوونه استارتر بودم 

تعادل اعصاب نداره 

حلال کن عزیزم خیلی خجالت کشیدم ازت ببخشید تو رو خدا 

خدا منو بکشه آیدا جان شرمنده ببخشید حلال کن  به بابا این دختره ی دیوونه استارتر بودم  تع ...

خواهش می کنم. اشتباه پیش میاد.

ایشونم به نظرم ذاتش بد نیست. فقط احتمالا مشکلاتی داره که با یه دوره رواندرمانی حل می شه. همه ما مشکلاتی داریم.

2825
2823
2791
2779
2792