2821
2789
عنوان

سلام بیاین یکم راهنماییم کنید.

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 65 پست
نه اونم حسودی میکنه مثلا همش از گذشتش باشوهرم تعریف میکنه میگه کجا رفتم نمیدونم رستوران رفتیم وای از ...

حتی اگر آدم مریضی باشه که گمان نمی کنم باشه بازم شما با این حسادتت داری ایشون رو به هدفش می رسونی.

واقعا چهار تا پیام و چند تا خاطره تعریف کردن حق مسلم هر خاله و خواهرزاده ایه.

شاید به اندازه کافی از علاقه شوهرت مطمئن نیستی.

آخه جنس علاقه آدم به خاله اش با علاقه اش به همسرش زمین تا آسمون فرق می کنه

عزیزم قلب آدم ماشین نیست که ظرفیتش پر شه دیگه کسی رو سوار نکنه.

توی قلب ما آدما به اندازه تمام مردم دنیا جا هست.

فکر نکن خاله ات پاشه بره تو قلب شوهرت جای تو تنگ می شه.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اصلا جلو شوهرم باهام بد نیست ولی وقتی اون نیست متوجه رفتارای بدش میشم مثلا من باردارم این همه باشوهر ...

بارداری؟مبارک عزیزم.فقد ببخشید ی سوال رابطه ی جنسی دارید اخه بعضیا تو بارداری...شاید شوهرت سرد شده میخواد با اینکار خودشو کمی سرگرم کنه

نصفِ اینایی که خدارو قبول دارن،خدا قبولشون نداره..
نمیدونم بخدا شوهرم همش جلوخالش قربون صدقم میره همه کارمیکنه میگه نمیزارمم بهت بی احتراامی کنه کسی ول ...

عزیزم به همین رویه ات ادامه بدی شوهرت نه تنها توی جمع قربون صدقه ات نمی ره بلکه طرفتم نمی گیره.

برعکس ازت فرار می کنه می ره می شینه به خاله اش می گه زنم غرغرو تشریف داره و هی به همه چی گیر می ده.

حالا خود دانی.

بارداری؟مبارک عزیزم.فقد ببخشید ی سوال رابطه ی جنسی دارید اخه بعضیا تو بارداری...شاید شوهرت سرد شده م ...

نه شوهرم معذرت میخوام خیلی شهوتی بود روزی یکبار یاادوبار اما الان هفته ای دوبار خودم میفهمم خیلی نیاز داره وکلافس ازین نظر.

عزیزم به همین رویه ات ادامه بدی شوهرت نه تنها توی جمع قربون صدقه ات نمی ره بلکه طرفتم نمی گیره. برع ...

بعدم جدا از تمام اینا نسبت ب این قضیه چند مدت بی خیال باش باور کن گاهی بی خیالی معجزه میکنه

نصفِ اینایی که خدارو قبول دارن،خدا قبولشون نداره..
عزیزم به همین رویه ات ادامه بدی شوهرت نه تنها توی جمع قربون صدقه ات نمی ره بلکه طرفتم نمی گیره. برع ...

یعنی چیکارکنم بنظرت بامحبت میتونم یک کاری کنم روابطشباخالش سرد سرد بشه.

خب تو چی گفتی بهش که قبول کرد من بهش گفتم اازخاالت بدم میاد بهم بی احترامی میکنه بارفتاراش ولی بهم م ...

خاله‌ی همسر من تو مراسمای ما می اومد همسرم و بغل می‌کرد مثلا گریه می‌کرد که خوشحالم خوشبخت شدی و از این کار رفته بود تو مخ من اما وقتی میدید همسرم برای من چیزی میخره یا کاری میکنه ناراحت می‌شد یا وقتایی که نبود باهام درست رفتار نمیکرد 

اوایل به همسرم کاراشو میگفتم میگفت نه مریم سطحش پایینه بیکلاسه ناراحت نشو بعد یه مدت همون لحظه لب و لوچمو آویزون می‌کردم میشستم بغلش دستش و میگرفتم بغض میکردم میگفتم دیدی این رفتارش و خیلی بهم بر خورد میگفتم اگه جوابشو ندادم حرمت تو و مادرت و نگه داشتم بعدش هم که تنها میشدیم تو ماشین میگرفتم تو خودم و بهش میگفتم اگه تو براش حد مشخص کرده بودی اون به خودش اجازه نمیداد به همسر تو بی احترامی کنه تمام این مدت حدود چند ماه طول کشید تا همسرم به کل قید خالشو زد حتی برای عید زنگ زد که بیاد خونمون جوابشو نداد 

البته بگم مریم ذات واقعی خودشو با کارایی که می‌کرد به همسرم نشون داده بود اونم فهمید من راست میگم 

توام دعوا نکن بشین با دلبریای زنانت و لبندیات ازش بخواه 

اون خودش متوجه شده من ازش بدم میاد.

خب دیگه. قشنگ به هدفش رسوندیش.

در صورتی که می تونستی به عنوان یه تازه وارد روی خوشی از خودت نشون بدی و کاری کنی که خاله اگه دلش برای خواهرزاده اش تنگ شد پاشه بیاد در حضور شما دیدار کنه.

به قول خودت فهمیده ازش بدت میاد که احوالتو نمی پرسه و با خواهرزاده اش پیامک می ده. انتظار داری کسی که بهش فهموندی ازش بدت میاد، قربون صدقه ات هم بره؟

چرا می ذاری انقدر انرژی منفی در قلبت انباشته بشه؟!

بعدم جدا از تمام اینا نسبت ب این قضیه چند مدت بی خیال باش باور کن گاهی بی خیالی معجزه میکنه

اره میدونم شوهرم داره این کارارو میکنه که حساسیتمو بیاره پایین تاچندوقت پیش پیام که میداد خالش میگف حوصله جواب دادنشو ندارم اماالان خودش پیام میده.

یعنی چیکارکنم بنظرت بامحبت میتونم یک کاری کنم روابطشباخالش سرد سرد بشه.

باز حرف خودتو زدی عزیزم. من چی بگم؟

دارم می گم ایراد از حساسیت شماست.

سعی کن ایراد خودتو رفع کنی.

اهمیت نده.

شوهرت ملک خصوصی شما نیست. شخصیت داره. حق انتخاب داره. حق داره با خاله اش صمیمی باشه.

شما هرچی حساس باشی خودتو از چشم شوهرت و خاله اش و کل خاندانش می اندازی.

خاله شوهر رقیب آدم نیست. با زن خیابونی رو هم نریخته که می خوای پسش بگیری.

خاله‌ی همسر من تو مراسمای ما می اومد همسرم و بغل می‌کرد مثلا گریه می‌کرد که خوشحالم خوشبخت شدی و از ...

شوهرم توعقد بخاطر من کل قید خالشو زد نه پیامی نه زنگی  فقط عید به عید میدیش ولی تازگی میگه خالم گناه دالره خاالش شوهر خیلی بدی داره اهل خیاننه ومعتاده میگه گناه داره توم باهاش خوب باش.

باز حرف خودتو زدی عزیزم. من چی بگم؟ دارم می گم ایراد از حساسیت شماست. سعی کن ایراد خودتو رفع کنی. ...

یعنی بشینم نگاه کنم اصلا شما تاحالا موقیععت منو داشتی؟؟

عزیزم اگه می گفتی شوهرم خاله شو می بینه به من اهمیت نمی ده. یا با خاله اش حرفای در گوشی می زنه. یا مسائل زندگی مونو به خاله اش می گه می گفتم هم حال خاله رو بگیر هم حال شوهرتو.

ولی شما داری می گی شوهرت توی جمع بهت اهمیت می ده. عاشقته.

خب دیگه چی می خوای؟! دیگه یه زن چی می خواد؟!؟!

می خوای شوهرت از نظر احساسی برده تو باشه؟

اگه خودت و تصورت رو درست نکنی این بازی رو می بازی.

بعد ده سال دیگه می شینی حسرتشو می خوری که چرا شوهرم به اون خوبی با من بد شد.

اون وقت دنبال مقصر می گردی.

در صورتی که من همین الان دارم بهت می گم اگه همچین بلایی سر زندگیت اومد مقصر خودتی.

گوشت ده سال دیگه خبر کنه که این حرف رو بهت زدم.

اگه واقعا از نظر احساسی مشکلی داری برو مشاور.

درباره اش حرف بزن.

2825
2823
2791
2779
2792