2821
2789
عنوان

سلام بیاین یکم راهنماییم کنید.

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 65 پست

شوهرم سرش شلوغ باشه گوشیش رو برمی دارم برای خاله اش تبریک تولد یا روز زن و اینا می فرستم.

می گم یه وقت ایشون فکر نکنه خواهرزاده اش ازدواج کرده خاله شو فراموش کرده و زحمتاشو یادش رفته.

درکتون نمی کنم واقعا. مگه خاله اش با چند تا پیام می خواد بیاد بشینه سر جای شما؟!؟!؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه تلخ که یه نفر بخواد بین زندگی زن و شوهر قرار بگیره  بشین با شوهرت حرف بزن بگو ناراضیم از ای ...

اون وسط زندگیمون نیست اصلا تاثیریم تو زندگیم نداره من ناخداگاه ازش بدم میاد میفهمم بهم حسودی میکمه متنفرم ازش

چون شوهرم منو بی نهایت دوستداره اونم بمن حسودی میکنهولی من ازش متنفرم بیزارم.

عزیزم بهت برنخوره ولی اینطوری که نوشتی بیشتر شما به ایشون حسودی می کنی تا ایشون به شما.

به نظرم با یه مشاور صحبت کن. شاید شما فوبیای از دست دادن داری یا اعتماد به نفست پایینه.

اون وسط زندگیمون نیست اصلا تاثیریم تو زندگیم نداره من ناخداگاه ازش بدم میاد میفهمم بهم حسودی میکمه م ...

یا قدرت داری شوهرت قیدشو میزنه یا قدرت نداری و مجبوری تحمل کنه 

همسر من به خاطر من قید هر کسی  و من نخوام میزنه 

ازش بخواه نباشه خالشه 

تنها راه حلت 

وگرنه خودتو عذاب میدی 

البته عزیزم‌شاید تمام اینایی که میگن تو حسودیت میشه و حتی خود من اگه جای تو بودیم خرخره ی شوهرمون می ...

نمیدونم بخدا شوهرم همش جلوخالش قربون صدقم میره همه کارمیکنه میگه نمیزارمم بهت بی احتراامی کنه کسی ولی من فقط دلم میخواد بی محلی مطلق بکنه شوهرم.

عزیزم بهت برنخوره ولی اینطوری که نوشتی بیشتر شما به ایشون حسودی می کنی تا ایشون به شما. به نظرم با ...

نه اونم حسودی میکنه مثلا همش از گذشتش باشوهرم تعریف میکنه میگه کجا رفتم نمیدونم رستوران رفتیم وای ازش بدم میاث خدایا.

یعنی تو به شوهرت بگی قید خالتو بزن میزنه؟؟

من دو ساله ازدواج کردم خاله‌ی همسر منم با همسرم صمیمی بود اما نه خیلی ولی من از بعضی رفتاراش خوشم نمی اومد خدا شاهده یکسال و نیم که خالشو ندیده حتی خالش بارداره گفتم میخوای بریم دیدن بچش به خاطر تو گفت وقتی تو میریزم بهم نمیخوام 

واسه همین میگم منطقی حرف بزن 

حتی سر خالش با مادرش دعواش شد که چرا دیگه بهش محل نمیزاره اما گفت زندگیم برام مهم تره 

نمیدونم بخدا شوهرم همش جلوخالش قربون صدقم میره همه کارمیکنه میگه نمیزارمم بهت بی احتراامی کنه کسی ول ...

خب اگه قربون صدقت میشه خوبه دیگه خواهر.سعی کن نزار وقتش اونقد خالی بشه ک بره سراغ خالش بهش محبت کنو... در ضمن عزیزم خالشه نامحرم که نیس.وقتی با خالش پیام بازی میکنه برو کنارش بشین و بگو از طرف تو هم ب خالش سلام برسونه و بفرسته ببین خالش چه واکنشی داره اگه قصد بدی داشته باشه سعی میکنه سریع خدافظی کنه اگرنه باروی خوش باهاتون احوالپرسی میکنه و ...

نصفِ اینایی که خدارو قبول دارن،خدا قبولشون نداره..
من دو ساله ازدواج کردم خاله‌ی همسر منم با همسرم صمیمی بود اما نه خیلی ولی من از بعضی رفتاراش خوشم نم ...

خب تو چی گفتی بهش که قبول کرد من بهش گفتم اازخاالت بدم میاد بهم بی احترامی میکنه بارفتاراش ولی بهم میگه هربی احترامی که کرد بگو جوابشو بدم درهمین حد برام کاری انجام میده.

خب اگه قربون صدقت میشه خوبه دیگه خواهر.سعی کن نزار وقتش اونقد خالی بشه ک بره سراغ خالش بهش محبت کنو. ...

اصلا جلو شوهرم باهام بد نیست ولی وقتی اون نیست متوجه رفتارای بدش میشم مثلا من باردارم این همه باشوهرم پیام باازی میکنه یکبارم حال منو نپرسیده.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز