2777
2789
یعنی برای سنای بالاتر راحت کارگیر نمیاد؟

چرا.توی اروپا کلا محدوده سنی ۱۶ تا ۲۳ سال رو چون مستقل زندگی کردن رو شروع می کنن خیلی حمایت می کنن‌.وگرنه به دانشجو ها کار میدن کلا.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا.توی اروپا کلا محدوده سنی ۱۶ تا ۲۳ سال رو چون مستقل زندگی کردن رو شروع می کنن خیلی حمایت می کنن‌. ...

چقدر خوب خوش به حالشون حتی اگه خانواده خوبی هم نداشته باشن میتونن روی پای خودشون وایسن . به این میگن دولت

ما حیف شدیم رفت

ارباب شدی که رو به هر کس نزنم  
چقدر خوب خوش به حالشون حتی اگه خانواده خوبی هم نداشته باشن میتونن روی پای خودشون وایسن . به این میگن ...

حالا حرص نخورید.😂

هرکسی با تلاش خودش رو پاش وایمیسته .

الان دانمارک بهترین کشور برای حمایت هستش .یعنی جووناش اصلا دانشگاه نمی رن که درس بخونن.کار هست براشون.

ولی ایران هم کشور بدی نیست.درسته که حمایت و اینا نمی شه ولی خب جا برا پیشرفت همیشه هست.و اینکه خداییش جوونای ایرانی بیشترشون رو دارن لیاقت ندارن.

تو دانشگاه ما ریخته .دیدم میگمااا

حالا حرص نخورید.😂 هرکسی با تلاش خودش رو پاش وایمیسته . الان دانمارک بهترین کشور برای حمایت هستش . ...

اون که آره کلا رو داریم 😂😂😂😂😂 ولی خب به نظر من کار داشتن زیاد ربطی به سطح سواد و تحصیلات نداره 

منظورم اینه که هر کسی برحسب توانایی که داره باید یه شغل مناسبی داشته باشه. نمیشه که طرف چون نمیکشه درس بخونه از گرسنگی بمیره من بیشتر منظورم از حمایت شدن اینه که حداقل میتونن بدون منت خانواده هاشون یه در آمدی داشته باشن چون کشورشون صنعتیه و کار زیاده.

اکثرا هم به این خاطر درس نمیخونن چون با تحصیلات کمتر هم میتونن زندگیشون رو بچرخونن .

البته من خودم یکی خیلی تلاش کردم توی ایران ولی چون رشته م مهندسیه و 10 سال پیش نمیتونستم وضعیت الان رو پیش بینی کنم الان باید مدرکمو بذارم در کوزه! 

اون که آره کلا رو داریم 😂😂😂😂😂 ولی خب به نظر من کار داشتن زیاد ربطی به سطح سواد و تحصیلات نداره& ...

بله حرفتون کامل درست و منطقی هست.

خدایی مهندسی ها خیلی ظلمه در حقشون .چون الان کار نیست اصلا .تازه رشته هاشونو بدون کنکور کردن داشنگاه آزاد راحت همه مهندس بشن الان‌ آدم حرصش میگیره.خواهر منم مهندسی خونده الان بی کاره.😂😂😂😁😁ایشالله موفق باشید خانوم مهندس .😍😍

حالا حرص نخورید.😂 هرکسی با تلاش خودش رو پاش وایمیسته . الان دانمارک بهترین کشور برای حمایت هستش . ...

خانمی گرفتن ویزای تحصیلی چه مراحلی داره تقریبا چقدر طول میکشه

بله حرفتون کامل درست و منطقی هست. خدایی مهندسی ها خیلی ظلمه در حقشون .چون الان کار نیست اصلا .تازه ...

آره ما با بدبختی مدرک گرفتیم الان بی ارزش شده 😐😐😐  خیلی وقته که دانشگاه آزاد بدون کنکور میگیره 5 6 سالی هست . به نظرم اونا دیگه خیلی احمقن که برای رشته ای که آینده نداره هزینه میکنن جز کسایی که شاغلن یا میدونن با پارتی کار گیر میارن

خانمی گرفتن ویزای تحصیلی چه مراحلی داره تقریبا چقدر طول میکشه

باید با دفتر حقوقی مهاجرتی مشاوره کنید .من الان یه چیز بگم غلط میشه یوقت.ولی از شش ماه هست تا سه سال تا ویزا بدن.

آره ما با بدبختی مدرک گرفتیم الان بی ارزش شده 😐😐😐  خیلی وقته که دانشگاه آزاد بدون کنکور میگی ...

اره واقعا.الان دیگه به خاطره مدرک میرن درس میخونن .اینقدر درهم بر هم و رو هواس که همه دکتر و مهندسن الان.پول داشته باشی همه چی داری .😐😑 پول داشته باشه ادم پارتی هم داره حتی.😔

اره واقعا.الان دیگه به خاطره مدرک میرن درس میخونن .اینقدر درهم بر هم و رو هواس که همه دکتر و مهندسن ...

آره . من بیچاره یه استخدامی به شرایطم خورد آزمونشو قبول شدم چون پارتی نداشتم رد شدم مصاحبه رو 😭😭😭😭 کاش منم دانمارک و آلمان بودم 😭😭😭😭😭😭