2777
2789

یه چیزی که من چه تو زندگی خودم چه کسایی که تا حالا دیدم اینه که زن و شوهر معمولا تو بدجنسی و موزی بازی و زرنگی و حتی خودخواهی و برعکسش تو خوش نیتی و خوش قلبی تا حد خیلی زیادی شبیه به همدیگه هستن.

من و شوهرم،خواهرم و شوهرش،بقیه فامیلا،حتی همسایه هام.فامیلای همسرم.مثلا خانوم یا آقا میشینه دردل میکنه و میبینی گیر عجب آدم بدی افتاده ولی در ادامه ارتباط میبینی خود این طرف هم دست کمی از طرف مقابلش نداره.میدونین بیشتر کسایی که دیدم ادعای زرنگی و زبلی دارن گیر یکی مثل خودشون میوفتن.حتی پدر مادرم هم خیلی شبیه به همدیگه هستن.حالا شاید یه عده هم به مرور شبیه هم میشن.

منم تا حدودی معتقدم

البته نمیشه گفت100درصد همه اینطوری هستن

استثنا هم وجود داره

از قدیم گفتن دیزی می غلطد درش را پیدا می کند

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته یه نظریه هم هست که میگه ما چندتا شخصیت بد و خوب و بهترین داریم.که همسرمون میتونه هرکدوم ازینا رو فعال کنه.بعد میگن ازدواجی خوبه که بهترینِ آدم رو فعال کنه.ولی من خیلی موردا رو دیدم که مثلا خواستن تو ازدواج خیلی برد کنن ولی دقیقا طرفشونم با همین نیت اومده جلو.قشنگ دارن با هم زندگی هم میکنن ها،ولی زندگیشون شبیه بازی شطرنجه که البته هردوشونم راضی هستن