2777
2789

دختر من امسال کنکور داد سال اول کنکوربود  براش یه  مشاور  گرفتم موسسه بود همین   شهر خودمون  خیلی ازمون ازش میگرفتن هردوهفته یه بار هم حضوری  براش برنامه مینوشت که رتبه اش جالب نشد خودشم گفت کم کاری کردم دخترم. بعد تصمیم گرفت بخونه برای سال دیگع انشالله ست ۱۴۰۵ رشته خوب بیاره. خواستم مشاور باز بگیرم یه مشاور بود که مهندسی نفت خونده بودم دوسه سالی هم سابقه داشت ماهی ۱ میلیون میگرفت دوهفته ای باهاش ادامه دادیم باید هرشب یاداوری میکردیم که برنامه بفزست فیلم ها رو بفرست  .بد نبود  یهو از طرف کمینه امداد بهمون گفتن که  مشاور رایگان هست دیگه اون اقای مهندسی نفت کنسل کردیم و با اون یکماه پیش  رفتیم تا یهو بهمون گفتن مشاور کمیته امداد  دیگه  پشت کنکوری ها رو حمایت نمیکنه وکنسل شد ‌یه دختره که امسال قبول شده دندون پزشکی .ووهمسن دخترمه باهاش اشنا شدم گفت من  تو یک موسسه مشاوره پشتیبانم. همون که خودم راهنمایی کرد پزشکی اوردم  میتونم دخترت راهنمایی کتم ماهی ۵۰۰ هزلرنومن ولی برنامه رو خود اون خانم مینویسه که مشاود  منم بوده. و من برای دخترت میفرستم و پیگیر گزارش کارش هستم .حالا من موندن کدوم برای دخترم بهتره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه مادر سرپرستم به خدا برای هر هزارتومنم جان میکنم به خد.واقعا مشاور خوبیه؟؟

اره ایشون حتی پنج تا دورقمی داشتن 

هفت هشت تا سه رقمی 

بقیه بچه ها هم همه چهارقمی مثلا هزار و خورده دو هزار و اینطوریا اوردن 

هزینه مشاوره اش چقده شمارشو میشه بفرستی؟

هرینه ها خب متفاوت هستن فکر کنم هر سال و خب دوره سه ماهه شش ماهه و سالیانه داره و قسطی هم میتونین پرداخت کنید 

که هزینشو تو سایت کلاسینو میتونین بیینین