2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام  من 7 سال مدام میرم نمایشگاه کودک.امسالم رفتم اما خیلی حیلی چرت و بدرد نخور بود حیف وقتم ...

واقعا؟ کالسکه هاش چطور بود؟ دلیجان هم داشت؟ وسایلای بازیش چطور بود؟

سلام  من 7 سال مدام میرم نمایشگاه کودک.امسالم رفتم اما خیلی حیلی چرت و بدرد نخور بود حیف وقتم ...

شانس اوردم جمعه نرفتم یعنی شوهرم نزاشت

سال 91سر دخترم رفتم دوساعت توراه بودیم اون جا هم کلی پیاده روی اخرش دوتا سالن که اصلا به درد نمیخورد شوهرم این جا کجا بود مارو آوردی جا قحط بود

واقعا؟ کالسکه هاش چطور بود؟ دلیجان هم داشت؟ وسایلای بازیش چطور بود؟

میخوای دلیجان بخری؟

همون روز جمعه ک با یکی از اقوام رفتیم نمایشگاه و دیدیم بستس رفتیم فروشگاه کوروش ک این خانوم همراه ما کالسکه دلیجان داشت من خواستم ی مقدار بهش کمک کنم توی فروشگاه واقعا برام دور زدن با کالکسکه سخت بنظرم اومد نمیدونم واسه همه اینطوری بود 

راستش من برای دحتر خودم کالسکه چیگو گرفتم توی سیسمونیم نبود بعد از 6 ماهگیش گرفتم راستش دست دوم خیلی خیلی تمیز ک هیشکی باورش نمیشد نو نیس (البته لزومی هم نداش ب همه بگیم) با ی قیمت عالی باور نکردنی اونم فقط 200 تومن از دیوار ک  خود فروشنده مستقیم از دبی گرفته بود

واقعا خیلی راحت بود همه جوره ولی نمیدونم دلیجان یکم سخت بود هل دادن و دور زدن با هاش بازم شاید من آشنا نبودم

میخوای دلیجان بخری؟ همون روز جمعه ک با یکی از اقوام رفتیم نمایشگاه و دیدیم بستس رفتیم فروشگاه کوروش ...

یا ی قطار گرفتم قطار آموزشی موزیکال آموزش A B C از بچگی ازاین خوشش میومد تا الان ک دو سالگی رو رد کرده 

تنوع رنگش موزیکاش آموزش زبان خلاصه همه چی توی ی قطار رنگی 

اونم از دیوار خریدم با ست تاب و سره و ی سطل پازل 500 تایی ک همه خارجی و تقریبا نو بودن فقط 500 تومن 

خیلی واسه اسباب بازی الان هزینه نکن مخصوصا الان ک همه چیز گرونه