2777
2789
عنوان

فاصله بین دردام

261 بازدید | 35 پست

سلاااام دیروزرفتم دکترگفت بچه هنوزپایین نیومده پیاده روی کن بهش گفتم یه شب درمیون میرم وتازگیامثل دلدردپریودی دارم طول شبانه روزگفت اشکالی نداره

ولی ازدیشب تاحالادردام بیشترشده توخوابم بیدارم کرددیشب،هرنیم ساعت یایکساعت دردمیگیره ول میکنه

بنظرتون داره وقتش میرسه،چیکارکنم

سایت ناکامــــان   | Nakaman. net

عزیزم درد زایمان شروع شده انشالله فردا نی نی بغلت دکترم به من گفت دردا هر ۵ دقیقه شد بیا بیمارستان البته ما نزدیک بودیم

وزن فعلی ۹۶  هدف اول ۸۹  وزن هدف اخر۷۴  قد ۱۶۶  من مطمینم با صبر و تلاش به هدفم میرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دردات چه شکلیه؟ چقد طول میکشه؟

مثل دلدردپریودیه تیرمیکشه چنددقیقه ول میکنه بعضیاشونم میزنه ب کمرم که نفسم میگیره

بازول میکنه میره تانیم ساعت یایکساعت دیگه

عزیزم درد زایمان شروع شده انشالله فردا نی نی بغلت دکترم به من گفت دردا هر ۵ دقیقه شد بیا بیمارستان ا ...

دیروزکه گفت بچه هنوزپایین نیومده