2777
2789
عنوان

شوهر اعصاب خرد کن 😣😣😣

| مشاهده متن کامل بحث + 2003 بازدید | 71 پست
خب بلاخره همه گاهی دارن گاهی ندارن زندگی دیگه ولی خب این از اولش برا من نداره اما کافی خواهرش بگه پو ...

خب خودت از اول اینجور بارش آوردی الان هم کم کم شروع کن به خرج کردن و به قول قدیمی ها یهو بالش رو از زیر سرش نکش

برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟
خب وقتی میره وام میگیره میده داداشش و میاد بع من میگه ندارم واقعا بهم میریزم 

خرج اضافه ناخواسته و يهويي بذار رو دستش هركس شوهرش و بهتر ميشناسه خودت راهش و پيدا كن ي بار بگو ميخوام برم ازمايش بدم ببينم اوضاع جسمم چطوره ووو هزارتا راه ميتوني باتوجه ب شناختي ك از همسرت داري پيدا كني ولييييي با عشق و دلبري ازش بخواه وگرنه مردا لجبازتر از اين حرفان

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسیس به کی میگن پس؟؟؟ماهیانه بگیر مونده تا قهر و دعوام بری قانونشو بزار

قبلا بهش گفتم ماهیانه بهم بده میگه میخوای چکار میره میده و وسایل خوارکی رو میخره میگه بیا اینم خریدم دیگه پول میخوای چکار ؟؟میگم ینی من نباید ۲۰ هزار تومن تو کیفم باشه ؟ینی دخترم تو خیابون بستنی خواست من نباید پول داشته باشم براش بخرم ؟نمیده 

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمیگردم
منم دارم حرص میخورم. شوهر من داشته باشه دریغ نمیکنه دارو ندارش زیر دستمه .ولی زیاد خرج خونه ی باباش ...

این کلا زندگیش شده خونه باباش .عروسی داداشش میگفت پول ندارم برام لباس بگیره ولی به داداشش ۱ میلیون داده بود 

خب هرید خونه رو به خودش بگو بیاره تو چرا حرص اینم میخوری

خب میاره ولی خب همیشه پیش میاد یه چیزایی رو لازمه باید بگیری ینی صبح برای دخترم یه بربری نگیرم صبحونه بدم بهش؟؟

دوستم همه مردا همینن بخدا حالا شاید درصدش کم و بیش.. شوهر منم همینه..ولی تنها فرقش اینه ک هرچی پول د ...

دقیقا خیلی بده عادت میکنن شوهر منم پرو شده 

خب میاره ولی خب همیشه پیش میاد یه چیزایی رو لازمه باید بگیری ینی صبح برای دخترم یه بربری نگیرم صبحون ...

مقصره والا شوهرت.اگه میدونی داره کاری کن ماهیانه حداقل بده.

واي خداي من من تو عقدم همينجوري مراعات ميكنم بريم زودتر خونه خودمون ميرم خونه مادر شوهرم حرفش ميفته آقا چقدر اونجا خرج ميكنه يعني امگار ديناميت در فيهاخالدون اينجانب روشن ميكنن بعدم خانوادش همون اول آب پاكيو ريختن دستمون كه ما كمكتون نميكنيم هيچي حالا اينم بگم خانوادش پولدارنا يعني خودشون دارن من نميدونم اين احساس مسئوليت مسخره شوهر من چيه تا ازدواج كرده مامان دوست شده 😕😐

خدايا من ايمان دارم بالاخره حاجتمو بهم ميدي ❤️🙏
خب خودت از اول اینجور بارش آوردی الان هم کم کم شروع کن به خرج کردن و به قول قدیمی ها یهو بالش رو از ...

آره خودم کردم و مخصوص مامان بابام ‌..آره از عید به بعد هی دارم خرج میکنم ..خاله ام میگه برا خودت پس انداز داشته باش میگم پس انداز ینی ۲۰۰ تومن داری ۱۵۰ هزارشو خرج کنی ۵۰ تومن پس انداز کنی ولی من تا حالا نشده ۱۰ تومن تو کیفم باشه با چی پس انداز کنم ؟؟مثلا وقت های هم کسی به دخترم کادویی چیزی پول میدن هیچی خرج نمیکنه نمیکنه تا اون پول من رو بگیره و خرج کنه 

خرج اضافه ناخواسته و يهويي بذار رو دستش هركس شوهرش و بهتر ميشناسه خودت راهش و پيدا كن ي بار بگو ميخو ...

بخدا این انقدر عوضی اتفاقا بهش گفتم میرم چکاپ فورا رفته بیمارستان میلاد نوبت گرفته که من پول ازش نگیرم .

آره خودم کردم و مخصوص مامان بابام ‌..آره از عید به بعد هی دارم خرج میکنم ..خاله ام میگه برا خودت پس ...

کم کم شروع کن حرفی هم از خانواده اش پیش نکش زیر پوستی عمل کن

برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟
واي خداي من من تو عقدم همينجوري مراعات ميكنم بريم زودتر خونه خودمون ميرم خونه مادر شوهرم حرفش ميفته ...

مراعات چی گور باباشون نمیتونن زن نگیرن .ینی من مادر شوهرم بمیره جشن میگیرم .من راضی به کشتن یه پشه هم نیستم و نبودم ولی بلائی سرم آوردن که مرگش شده آرزوم

کم کم شروع کن حرفی هم از خانواده اش پیش نکش زیر پوستی عمل کن

چی بگم من اصلا سیاست ندارم همیشه خر اومدم خر رفتم تا یه چی میشه خانواده اش رو پیش میکشم آخه کم مقصر نیستن

بخدا این انقدر عوضی اتفاقا بهش گفتم میرم چکاپ فورا رفته بیمارستان میلاد نوبت گرفته که من پول ازش نگی ...

اه ببخششيدااا حالم ب هم خوررررد  ازش اگه نداشته باشن واااقعا درك كردن وظيفه ي خانوم خونه هستش اما شوهر شما داره ... بازي درمياره .. الان از بيرون گود بهت ميگم اروم باش و با سياست ي جوري خامش كن اما مطمئنم اگه بودم خييلي زودتر از اينا ي كاري ميكردم ك جفتمون پشيمون ميشديم خب مردك لندهووور زن گرفتنت چي بوده؟؟؟ مهريه ت چندتا سكه ست؟ البته خداي نكرده براي جدايي نميپرسما ،، اين اقا نفقه نميده اجرت المثل نميده مهريه عندالمطالبتم ك حتمااا نداده اگه وااااقعا انقدر زبون نفهمه با چمااااق ازش بگير البته قبلش همهه راه هارو برو و اخرش اگه نشد محترمانه و اروم بگو حداقل مهريه و اجرت المثلم و بده

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
مراعات چی گور باباشون نمیتونن زن نگیرن .ینی من مادر شوهرم بمیره جشن میگیرم .من راضی به کشتن یه پشه ه ...

چي بگم حق داري عزيزم از اين جهت حالا شوهرم واسه من خرج ميكنه ها من ميگم نكن كه جمع بشه اما ميره اونور اونا خرج ميكنن مراعاتم حاليشون نميشه بيشعورا 

خدايا من ايمان دارم بالاخره حاجتمو بهم ميدي ❤️🙏