2777
2789
عنوان

شوهر اعصاب خرد کن 😣😣😣

| مشاهده متن کامل بحث + 2003 بازدید | 71 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخخ چقدر دلاتون از دست شوهراتون پره😂

شوهری که خوب باشه مگه مرض داریم دلمون پر باشه.😁 البته شوهرم خوبی هم داره ولی خب اذیتم میکنه 

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمیگردم
تقصیر خودته مثل شیر وایسا ازش بخواه

آره اولش خودم خراب کردم که حالا بهم میگه بیا بریم تو چهار نفر ببینم چی کم داری گشنه موندی ؟ببین چجور همه طرف من هستن .میگم ینی چی ینی نباید حداقل ۲۰ تومن برا خودم داشته باشم .الانم باهاش حرف نمیزنم

ببین تو نمیخای طلاق بگیری از طرفی میگی خسیس نیس و میخاد حرص منو در بیاره پس تو باید ی بازی کنی که توش برنده باشی سعی کن چن روزی که به پول احتیاج نداری مهربون باشی باهاش محبت کن بهش و ازش تعریف کن اسم پولم نیار چن روز بعد بگو مثلا اینقدر دلم میخاد فلان چیز رو داشته باشیم شک نکن که میده وقتی بگی باید پول بدی مسلمه اونم لج میکنه

وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو
خدا به همتون صبر بده

صبر گاهی خوب نیست من خیلی خیلی صبورم دختر عمو ام انقدر حرص میخوره از دستم میگه چرا انقدر صبوری .صبوری باعث هار شدن طرف مقابل میشه

ببین تو نمیخای طلاق بگیری از طرفی میگی خسیس نیس و میخاد حرص منو در بیاره پس تو باید ی بازی کنی که تو ...

خدا کنه اینجور که شما میگید جواب بده

خدا کنه اینجور که شما میگید جواب بده

ببین تو الان مجبوری راههای مختلف رو امتحان کنی تا قلق شوهرت دستت بیاد منم شوهرم یکم خساست داشت ولی بهترش کردم مثلا جلو بقیه میگفتم شوهرم باهاش ک برم بازار دوس داره کل بازار رو بخره برام بیاریم خونه..در حالیکه اینجوری نبود و اونم فک میکرد یواشکی شنیده😉بعد روش خیلی اثر گذاشت یا مثلا یاد نگرفته بود تولد و سالگردا رو باید کادو بخره بهش میگفتم باید بخری میگف ازین قرتی بازیا خوشم نمیاد منم دو بار سورپرایزش کردم کیک خرید کادو خریدم الان برا تولدم یه ساعت مچی خریده ۹۰۰تومن بااینکه کادوهای من نهایتا۵۰ تومن بود اما بش گفتم به قیمتش نگاه نکن به این نگا۶ کن ک من هرچی داشتم دادم برا تو

وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو
ببین تو الان مجبوری راههای مختلف رو امتحان کنی تا قلق شوهرت دستت بیاد منم شوهرم یکم خساست داشت ولی ب ...

آره باید خیلی تلاش بکنم منم اصلا سیاست ندارم .ولی خب اون بدش میاد من جایی پیش کسی تعریف کنم بد برداشت میکنه میگه میخوای پُز بدی و فلان و بیسان ..دقیقا شوهر منم حتی تبریک هم میگه تولد و این جور چیزا من همیشه براش تولد گرفتم حتی خانواده و داداشاشو دعوت کردم کادو خریدم براش .فکر کن یه سری یه پیرهن روز مرد براش خریدم ۵۰ تومن ۶ سال پیش خیلی گرون میشد ۵۰ تومن الان هیچی نیست ..اما اون جلو خواهر و مادرش بهم گفت این چیه خریدی خیلی شکستم .بعد یکی دو ماه باباش اومد خونمون پیرهن رو داد به باباش 🤤بخدا پسر فلک هم بود از دست کار های شوهرم دیونه میشد