2777
2789
عنوان

وسواس فکری

190 بازدید | 8 پست

شماهم مثل من هستید عیادت مریض برید یا تلویزیون دکتر حرف بزنه یا درمونگاهی بیمارستاتی برید همش فکر میکنید ادن علایم رو دارید یا صدای تلویزیوت گن حتما رو عدد زوج یا فرد باشه یا اب رو که میبندیدرو گرم یا سرد ببندید قوانین ذهنی برای خودتون بسازید و همیشه درگیرش باشید خسته شدم دیگه کاش میشد اینجوری نباشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی وقتا دوست دارم اینکارارو نکنم ولی نمیشه البته همسرم از بیشترش خبرنداره ولی همون تعداد محدود هم میبینه سرزنش میکنه و گاهی اوقات میخنده دوست نددرم بچه م هم اینجوری بشه حتی ت  تایپ کردن این مطلب هم کلیوسواس دارم بچه ها اگر راه حلی هست خواهش میکنم بگید 

من از وقتی بچم بدنیا اومده در مورد اون استرس گرفتم . هیچ مشکلی نداره ها اما من همش،گریه می کنم چرا ا ...

من اولا  شبا که تاریک بود همش دستمو میگرفتم جلوی بینی ش ببینم نفس میکشه گرما میخوره به دستم والانم بیرون که میرم چشمم بهشه طوری که طفلک میخواد بره سرسره میگه مامان تو هم بیا ،استقلال واعتماد بنفسش رو گرفتم

من اولا  شبا که تاریک بود همش دستمو میگرفتم جلوی بینی ش ببینم نفس میکشه گرما میخوره به دستم وال ...

دقیقا من همین چند لحظه پیش این کارو انجام دادم. باورت میشه ۲۶ روزه بدنیا اومده شبا چراغ اتاقو خاموش نکردیم. امسب شوهرم به زور اومد خاموش،کرد منم هی چراغ گوشیمو روشن می کنم ببینمش . تا صبح هم که شونصد دفعه بلند میشم تا دستشو تون میده تا ی نفس عمیق میکشه می ترسم رو تخت خودش بخوابونم. کلا دیووونه شدم با این کارام

پسرم همه زندگیم