2777
2789
عنوان

خانوما کیا بچه اولشونه ... نمیترسین

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 46 پست

من ک ثانیه شماری میکنم برای اون روز

قراره دختر یکی یدونمو بگیرم تو بغلم 

قراره صداشو بشنوم

لمسش کنم 

چی ازین بهترررر؟ همون خدایی ک ۹ماه کنار منو تو دلیم بود تو سخت ترین و اخرین روز بارداریم ولم میکنه مگه؟ از فکر کردن ب این موضو آروم میشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تجربه زایمان دارم .اومدم بهتون دلداری بدم  زایمان اگه طبیعی باشه وخودتون با ماما همکاری کنین خیلی سخت نیست وزودتر فرایندش پیش میره میتونین از روشهای زایمان بدون درد هم استفاده کنین.اگه هم سزارین بشین که بعد از زایمان بگین پمپ درد براتون بزنن که اذیت نشین.انشالله زایمانهای خوبی داشته باشین 

من هشت ماه پیش زایمان طبیعی داشتم بچمم سه ونیم کیلو بود خداروشکرعالی بود مجددا هفت هشت ماه دیگم زایمان دارم😎

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢
منم میترسم شدید.بچه هادردش زیاده؟؟

عزیز همه مثل هم نیستن یکی دردش زیاده یکی کم ، حالا تو یکی از اینا ملاک قرار بدی روش اونا رو پیش بری نمیشه 

منم تا هفت سانت دردش خوب بود قابل تحمل ، بعدش یکم سخت بود نه زیاد 

مثلا موقعی که من رفتم بستری شدم یه خانم از قبل اونجا بود من زایمان کردم تموم شدم ولی اون هنوز درد میکشید پس بدنا یکی نیست

فقط خودتو بسپر دست خدا هرچی صلاحته همون بشه شاید سزارین شدی 

ولی الآنم طبیعی راحت هست با این روش های طبیعی بدون درد

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made

من امروز به شوهرم میگفتم اگه دکتر بهم بگه زایمان طبیعی همونجا گریم میگیره یه فوبیا وحشتناکی دارم نسبت به زایمان طبیعی و دردش ،سزارینم که شکمم پاره پوره میشه دیگه هیچی😨😨😨

همش فکرم تو زایمانه

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄

منم بارداری اولمه حالا اولشه 

زفافو که خیلی ازش میترسیدم رد کردم با هر بدبختی بود اینم رد میکنم 😐

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
من امروز به شوهرم میگفتم اگه دکتر بهم بگه زایمان طبیعی همونجا گریم میگیره یه فوبیا وحشتناکی دارم نسب ...

وای من از دوتاش متنفرم کاش میشد عق بزنی چه از دهنت بیاد بیرون😂

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
طبیعی هستی؟  ترس به دلت راه نده همه چیو بسپر دست خدا بهش توکل کن ، منم زایمان اولم بود و طبیعی ...

عزیزم ببخشید میپرسم اینجا 

سایز واژن به اندازه قبلش برگشت؟

منم بارداری اولمه خلی پیترسم ک نتونم خو تربیتس کنم بزرگش کنم میترسم خیلی ولی زایمان طبیعی دوست دارم

آره طبیعی لحظه دنیا اومدنش با هیچی قابل وصف نیست سُرخوردنش و تموم شدن تموم دردا و گریه کردنش 😍

موقع دنیا اومدن به خودمم میگفتم زود باش اخراشه دنیا بیاد بغلش کنی ، بعد بری بخش چایی میخوری و یه دل سیر می خوابی 😁

اتاق زایمان هم به فکر خواب بودم😊

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
عزیزم ببخشید میپرسم اینجا  سایز واژن به اندازه قبلش برگشت؟

باید دکترت خوب بخیه بزنه ، من از دکترم راضی نبودم واسه بخیه زدنش اندازه یک سانتی بازتر از قبل شده ولی یکی از دوستام برعکس من بسته تر از قبل شده میگه زیاد بخیه زده تنگ شده اذیت میشم 

باید دکترت خوب بخیه بزنه ، من از دکترم راضی نبودم واسه بخیه زدنش اندازه یک سانتی بازتر از قبل شده ول ...

من سر همین اژ طبیعی بدم میاد میترسم ببخشید گشاد بشه دیگه همسرم خوشش نیاد