2777
2789
عنوان

خانوما کیا بچه اولشونه ... نمیترسین

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 46 پست
عزیزم ببخشید میپرسم اینجا  سایز واژن به اندازه قبلش برگشت؟

البته دوست من ورزشکاره و کوهنوردی میکرد قبل بارداری ، تو بارداری هم ورزش هاشو انجام میداد مرتب 

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سر همین اژ طبیعی بدم میاد میترسم ببخشید گشاد بشه دیگه همسرم خوشش نیاد 

شوهر من خودش اصرار میکرد طبیعی 

اولا گفت هر جور خودت میخوای بعد از مامانم و بقیه عوارض سزارین رو که شنید گفت فقط طبیعی 

الآنم چیزی نمیگه چون خواسته خودش بوده و به تمام این عواقب طبیعی فکر کرده بود و میدونست دیگه مثل قبل نمیشه

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
من سر همین اژ طبیعی بدم میاد میترسم ببخشید گشاد بشه دیگه همسرم خوشش نیاد 

رو توپ هم ورزش کنی ، بعد ببخشید ناحیه پرینه رو با روغن زیتون ماساژ بدی که ارتجاعیش بیشتر بشه کمتر بخیه میخوری یا شاید نخوری

بچه ها شماهام حالت تهوع داريد اين آخرا؟؟؟

آره من داشتم هر از گاهی هفته ای یکبار ، که کارم به بیمارستان و سرم میکشید از بس بد بود ، ولی تهوع های اول بارداری به این شدت نبود

ببخشيد ولي بعد از چقدر تونستيد رابطه داشته باشيد؟

دو ماه بعد ، چون من خودمم میترسیدم از بخیه هام 

منم بارداری اولمه.مدام لحظه زایمان و روزی که درد زایمان بیاد سراعم رو تجسم میکنم.گاهی هم مییشینم از ترس گریه میکنم.اما خب چاره ای نیس.کاش میشد بچه ها رو لک لک ها برامون میاوردن.سعی میکنم به بغل کردن و بوسیدن و خندین بچم فکر کنم تا حالم خوب بشه.حتی تصور میکنم بردمش پارک براش بستنی میخرم و سعی میکنم مثبت فکر کنم.اماخب توکل به خدا خودش اون روز یخت دستمون رو میگیره

بخيه هاتون عفونت نكرد اولش؟؟ من چون دارم شياف ميزارم كلي خشك شدم حالا خدا ميدونه چند تا بخيه بزنن بر ...

خب روغن بزن ماساژ بده اینجوری پوستش نرم میشه 

نه عفونت نکرد ولی دیر گرفت که چراغ مطالعه گذاشتم و پماد میزدم ، پماد نزاشت جاش بمونه و گوشت اضافه بیاره

از من چهارتا زد بخیه ولی با فاصله ، خودم میگم کاش زیاد میزد ولی فاصله هاش کم بود اونموقع زودتر میگرفت

منم خیلی تو بارداریم سختی کشیدم اولش وحشت داشتم از زایمان 

وقتی ک بارداریم پر خطر شد تهدید ب سقط بعدم تهدید ب زایمان زودرس شدم ک هنوزم هستم فقط از خدا خواستم صحیحو سالم ب دنیا بیاد هر چی شد تحمل میکنم ....حداقل بعد این همه عذاب نتیجشو ببینم

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤