الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم بارداری اولمه.مدام لحظه زایمان و روزی که درد زایمان بیاد سراعم رو تجسم میکنم.گاهی هم مییشینم از ترس گریه میکنم.اما خب چاره ای نیس.کاش میشد بچه ها رو لک لک ها برامون میاوردن.سعی میکنم به بغل کردن و بوسیدن و خندین بچم فکر کنم تا حالم خوب بشه.حتی تصور میکنم بردمش پارک براش بستنی میخرم و سعی میکنم مثبت فکر کنم.اماخب توکل به خدا خودش اون روز یخت دستمون رو میگیره
منم خیلی تو بارداریم سختی کشیدم اولش وحشت داشتم از زایمان
وقتی ک بارداریم پر خطر شد تهدید ب سقط بعدم تهدید ب زایمان زودرس شدم ک هنوزم هستم فقط از خدا خواستم صحیحو سالم ب دنیا بیاد هر چی شد تحمل میکنم ....حداقل بعد این همه عذاب نتیجشو ببینم
الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤