2777
2789
عنوان

مصرف سرخود لتروزول

| مشاهده متن کامل بحث + 8642 بازدید | 43 پست
ان شالله همین ماه ب حق شش ماهه کربلا،جواب بگیرین.

ممنونم عزیزم انشالله

انشالله دامن شما هم سبز بشه .راستی اگه از این داروهای محرک تخمدان میخوری حتما همراهش مکمل کمک باروری استفاده کن .

😍من میدونم خدا دوستم داره ...🙄 خدایا متشکرم 💖💑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چن وقته اقدامین؟

تازه این ماه شروع کردم ماه قبل هم یه دوره دوز پایین کلومفین خوردم ولی اقدام نکردم خواهرم پزشکه میگه یه تلنگر حساب میشه دور بعدی تخمدانها بهتر جواب میدن البته من مشکل سقط مکرر دارم 

ممنونم عزیزم انشالله انشالله دامن شما هم سبز بشه .راستی اگه از این داروهای محرک تخمدان میخوری حتما ...

مکمل کمک باروری چیه؟؟ از داروخانه باید بگیرم؟؟

دچار باید بود... ❤️
مکمل کمک باروری چیه؟؟ از داروخانه باید بگیرم؟؟

ویتامینهایی کامل برا قبل بارداری من فرتیل اید آمریکایی گرفتم البته سخت پیدا کردم گرون هم بود ولی شنیدم معجزه میکنه .این داروهای محرک فقط تخمدانهارو وادار به بالغ کردن فولیکول/ها میکنه و ضخامت آندومترو هم ضعیف میکنن برای همینه اکثر کسایی که مصرفش میکنن شاکی هستن که سقط میشه برا منم دوسال پیش، پیش اومد  خلاصه این دفعه مکمل گرفتم فردا اگه نتیجه آزم خوب باشه مفصل توضیح میدم که چیکارا کردم 

هزینه بادکش و حجامت برای من ۳۵ تومن. برای شوهرم ک حجامتش میکنه ۲۵ تومن. ماه پیش با ویزیت دکتر ۱۲۰ ت ...

هزینش که خوبه فقط باید کجابرم برابادکش یعنی چه مکانایی بادکش میکنن

.                             

هزینش که خوبه فقط باید کجابرم برابادکش یعنی چه مکانایی بادکش میکنن

عزیزم من مشهدم. این دکتر طب سنتیه که کارش فقط بادکش و حجامته. برای انواع بیماری ها همین کارو میکنه.چون با این کار مزاج رو تغییر میده.من تو همین نینی سایت تحقیق کردم خیلیا ازش نتیجه گرفته بودن.

دچار باید بود... ❤️
عزیزم من مشهدم. این دکتر طب سنتیه که کارش فقط بادکش و حجامته. برای انواع بیماری ها همین کارو میکنه.چ ...

اهان مرسی از راهنماییت عزیزم 😚😚

.                             

عزیزم من مشهدم. این دکتر طب سنتیه که کارش فقط بادکش و حجامته. برای انواع بیماری ها همین کارو میکنه.چ ...

عزیزم رفتم سونو متاسفانه عکسش لود نمیشه برات تایپ میکنم 

تخمدان راست  دوعدد فولیکول به قطرهای ۲۲ و ۲۴ میل 

تخمدان چپ تعدادی فولیکول به قطر حداکثر ۱۳میل روئیت شد ضخامت آندومتر ۶.۵ 

خدارو شکر خیلی خوبه ضخامت هم خوبه فقط امکان بارداری دوقلویی هست که از همین الان از خدا میخوام هر چی به صلاحمه اون بشه یک یا دو برام دعا کن دو تا سقط داشتم این دفعه هم بیشتر از سه ماهه حسابی خرج کردمو به خودمون رسیدم انشالله هر چی منتظره دامنش سبز بشه 

عزیزم رفتم سونو متاسفانه عکسش لود نمیشه برات تایپ میکنم  تخمدان راست  دوعدد فولیکول به ...

سلام عزیزم مرسی ک اومدی گفتی.

چقد خوب ک فولیکولای خوب داری.ان شالله همین ماه به خواست خدا مامان میشی😍 ضخامت چن خوبه؟؟

من فک کنم یه ماه روز ۱۴ رفتم ضخامتم ۸ بود..

هرچی ضخامت بیشتر باشه بهتره؟؟

دچار باید بود... ❤️
سلام عزیزم مرسی ک اومدی گفتی. چقد خوب ک فولیکولای خوب داری.ان شالله همین ماه به خواست خدا مامان میش ...

ممنونم عزیزم توکلم به خداست .برا روز ۱۳ و ۱۴ ضخمت ۶ تا ۹ خوبه  بعد تخمکگذاری به مرور به ضخامت افزوده میشه اگه بارداری هم اتفاق بیافته بیشتر میشه .ضخامت کم باشه تخم بارور شده نمیتونه لانه گزینی کنه با پریودی دفع میشه مثل همین بی بی چکهایی که مثبت میشن بعد ناگهانی پریود میشی البته نه همشون ... ضخامت زیاد هم که آندومتریوز هستش باز تخم بارور شده زورش نمیرسه که دیوارو سوراخ کنه و در نهایت پریودی و دفع .ضخامت من خوب هستش اگه لقاح صورت بگیره جسم زردی که از بقایای فولیکول میمونه کمک میکنه پروژسترونه بیشتری ترشح .