2777
2789
عنوان

یه سوال ساده درمورددرست کردن مرغ

559 بازدید | 43 پست

شمابرای مهمونیاتون که تعدادنفرات زیاده ومیخواین مرغ مجلسی درست کنیدپوست مرغ رومیکنیدیانه؟

ولطفااگه ترفندخاص ووئژه ای داریدبرای خوشمزه ترشدن مرغ بگید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوست مرغوواس خودمون میکنیم چه برسه به مهمونیا.توپیازوفلفل سیاهوآبلیمومیخوابونم هرچی ساده تربهترتوموقع پخت زیرش کم باشه ریش نشه آخرشم یه نیم ساعت میزارم دم بکشه

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗

صد درصد مرغ رو بدون پوست درست میکنم اصلا موقع خرید پوستشو میکنن دیگه😕

نمیدونم نکته اش کجاست ولی مرغام خیبی خوشمزه میشه

تعریف از خود نباشه اینجا که کسی منو نمیشناسه بخوام پز الکی بدم

دستپختم تو فامیل خودمو شوهرم معروفه همه میگن تو حتی شربتم درست میکنی طعمش مجلسی میشه

من اول پیازو داغ میکنم بلافاصله نمک وادویه میزنم بهش وآلوچه بهش اضافه میکنم ورب گوجه  رو هم با همه اینها سرخ میکنم .مقداررب گوجه بایدذ زیاد باشه تا خوشمزه تر باشه.بعد مرغ زو تکه تکه میکنم وبه میزان لازم میندازم وباحرارت کم میزارم بپزه یعنی عالی میشه .میتونی بجای پیاز سیر بریزی که خیلی عالیتره ولی بعضیا دوست ندارن

بله حتما  اولش سرخ کنید  برا خوش طعم شدنش چند حبه سیر و چن تا ساقه کرفس بندارید  ا ...

سیر و کرفس رو با مرغ سرخ میکنی؟

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

پوست مرغ رو که همونجا که برام تیکه میکنن 

میکَنَن

بستگی داره چه جوری درست کنم 

بعضی وقتها خشک سرخ  میکنم کنارش سوپ میزارم 

یه مدلم با پیاز داغ فراوون و فلفل دلمه و زعفرون هویج و رب که یکم سس داره 

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 

گاهی نه گاهی اره. وقتی که نه.هست توی فر پوستش بنازکی کاغذ ولی خشک  و ترد  میشه و گریل کاری هم میشه . وراحت  هرکی دوست داره میخوره پوستشو  هرکی دوست نداره  نمیخوره ولی چون نازک نازک  میشه و کره زعفرون  بهش هست معمولا  میخورن.  هردومدل درست میکنم و خوب میشن.