تیناجان مدیر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 117 عنوان می خوام از فردا رژیم اش آبغوره بگیرم کی پایه اس؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 4305 بازدید | 77 پست از فردا میخوام شروع کنم این رژیمو بگیرم هر کی پایه اس شروع کنیم💪💪💪💪💪 خدایا اگه منو لاغر نمیکنی لااقل دوستامو چاق کن 1397/06/17 | 14:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تیناجان مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 117 من که داشتم کم میکردم حامله شدم. ولی انقدر به خودم فشار اوردم تا الان که هفت ماهمه فقط نیم کیلو اضاف ... عزیزم انشاءالله بسلامت دنیا بیاد لبخن رو لبتون بیاره خدایا اگه منو لاغر نمیکنی لااقل دوستامو چاق کن
بانونبات عضویت: 1397/05/05 تعداد پست: 2364 واقعا اگر جواب بده عالیه منم میگیرم حتما من ۵ کیلو اضافه دارم 😓😓😓 تیکر
غمگینممممم عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 808 واقعا همین طوره یعنی تنها چیزی که ذهنمو بیشتر مشغول کرده لاغری حالا تا الان ۱۳کیلو کم کردم انشاءالله ... چطور 13 کیلو کم کردی عزیزم دیگه از دنیا با عشق از همه دلگیرم من از هر چی که اسمش عشقه فاصله میگیرم
تیناجان مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 117 واقعا اگر جواب بده عالیه منم میگیرم حتما من ۵ کیلو اضافه دارم 😓😓😓 اگه میخوای بگیری حبوباتتو خیس کن تا شب بپزیم واسه فردا صبحونه خدایا اگه منو لاغر نمیکنی لااقل دوستامو چاق کن
تیناجان مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 117 چطور 13 کیلو کم کردی عزیزم ۵ کیلو با آش آبغوره اونموقع توتاپیک آریانا جون گرفتم بقیه اش هم با کالری شماری الان استپ کردم میخوام شوک بدم خدایا اگه منو لاغر نمیکنی لااقل دوستامو چاق کن
غمگینممممم عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 808 ۵ کیلو با آش آبغوره اونموقع توتاپیک آریانا جون گرفتم بقیه اش هم با کالری شماری الان استپ کردم میخوام ... من ارزومه لاغر بشم دیگه از دنیا با عشق از همه دلگیرم من از هر چی که اسمش عشقه فاصله میگیرم
بانونبات عضویت: 1397/05/05 تعداد پست: 2364 اگه میخوای بگیری حبوباتتو خیس کن تا شب بپزیم واسه فردا صبحونه فعلا خونه مادرم هستم اگر رژیم بگیرم میکشتم😁چند روز دیگه میرم خونه خودم حتمااا میگیرم.امیدوارم که کم کنیم تیکر
تیناجان مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 117 من ارزومه لاغر بشم اگه پایه ازفردا شروع کن من مطمعنم تو می تونی خدایا اگه منو لاغر نمیکنی لااقل دوستامو چاق کن
غمگینممممم عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 808 اگه پایه ازفردا شروع کن من مطمعنم تو می تونی طرز تهیه اش رو میگی عزیزم آبغوره هم تازه گرفتم دیگه از دنیا با عشق از همه دلگیرم من از هر چی که اسمش عشقه فاصله میگیرم
چیهیرو عضویت: 1396/01/22 تعداد پست: 1768 خوبیش اینه گرسنگی نداره وخوب کم میکنی قبلا گرفتم خیلی خوبه اونموقع حدود ۵کیلو تویه هفته کم کردم ۵ کیلو توی یک هفته که اصولی نیست...ماهی نهایت سه یا چهار کیلو میشه کم کرد ....Ever since I lost hope, I live much more happier
تیناجان مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 117 طرز تهیه اش رو میگی عزیزم آبغوره هم تازه گرفتم عزیزم همه حبوبات مجاز به جز عدس وسبزیجات بجز گشنیز مواد غذایی ممنوع هرگونه گوشت و هرگونه رشته ورب نباید استفاده شه جو وسبزیجات و حبوبات با روغن کنجد وپیاز داغ ونعنا خدایا اگه منو لاغر نمیکنی لااقل دوستامو چاق کن
شرار123 عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 1435 عزیزم این رژیم رودکتر طب سنتی داده البته به من نه ولی هرکی از کاربران رفته پیشش همین رژیم رو واسه پا ... من هم این رو از یک طب سنتی شنیدم حتی برای درمان سرطان پیشنهادداد ولی خیلی اراده میخاد
تیناجان مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 117 فعلا خونه مادرم هستم اگر رژیم بگیرم میکشتم😁 چند روز دیگه میرم خونه خودم حتمااا میگیرم.امیدوارم که ... هرموقع شروع کردی گزارش بده برات انرژی بفرستم خانمی خدایا اگه منو لاغر نمیکنی لااقل دوستامو چاق کن
غمگینممممم عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 808 عزیزم همه حبوبات مجاز به جز عدس وسبزیجات بجز گشنیز مواد غذایی ممنوع هرگونه گوشت و هرگونه رشته ورب نب ... عزیر نمیشه اش گوجه درست کنم با ابغوره دیگه از دنیا با عشق از همه دلگیرم من از هر چی که اسمش عشقه فاصله میگیرم
تیناجان مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 117 ۵ کیلو توی یک هفته که اصولی نیست... ماهی نهایت سه یا چهار کیلو میشه کم کرد عزیزم میدونم ولی من خیلی کم طاقتم گاهی یه شوک لازم دارم خدایا اگه منو لاغر نمیکنی لااقل دوستامو چاق کن