2777
2789
عنوان

می خوام از فردا رژیم اش آبغوره بگیرم کی پایه اس؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4305 بازدید | 77 پست
یعنی چیز دیگه ای نمیخوری؟ یک قاشق زنجبیل خیییلی نیست؟😯

عزیزم تواش که یه قاشق غذاخوری زیاد نیست ولی اگه نتونیم بخوریم یه قاشق غذاخوری پودر زیره میریزیم

خدایا اگه منو لاغر نمیکنی لااقل دوستامو چاق کن      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عاشق اش ابغوره تبریزیام اما هر بار میخورم از ترشیش دو ساعت بعد ضعف میرم باید شیرین بخورم روش 😂

میشه لطف کنید واسه مامان و بابام و برادرم یه صلوات بفرستید مشکلشون حل شه. خدا هم مشکلاتونو حل کنه انشالله
عزیزم این رژیم رودکتر طب سنتی داده البته به من نه ولی هرکی از کاربران رفته پیشش همین رژیم رو واسه پا ...

خب میگم اگه طبعت سرده نکن ده روز دیگه دقیقا مشکل برات پیش مباد ولی لاغر میشی شاید تشخیصش واسه اونا این بوده که طبعشون گرمه یا اینکه همه کسانی که طب سنتی داره فقط یه مغازه با کلی دارو گیاهی اوردن زیاد توجه نمیکنن

لطفاًلایکم نکنید.. ممنون  چرا متوجه نمیشید😐🤔🙄

این رژیم رو قبلا امتحان کردن کاربران تو تاپیک آریانا جون همه اشون هم تقریبا جواب گرفتن اگه سرچ کنین تونت رژیم آش آبغوره میاره براتون تاپیک هاشونو

خب میگم اگه طبعت سرده نکن ده روز دیگه دقیقا مشکل برات پیش مباد ولی لاغر میشی شاید تشخیصش واسه اونا ا ...

مرسی گلم که به فکری آره منم طبعم گرمه 

من عاشق اش ابغوره تبریزیام اما هر بار میخورم از ترشیش دو ساعت بعد ضعف میرم باید شیرین بخورم روش 😂

بعد یه کاسه آش یه قاشق غذاخوری هم مربا گل سرخ میخوریم

بعد یه کاسه آش یه قاشق غذاخوری هم مربا گل سرخ میخوریم

این پروسه لاغری خودش از ازدواج و عروسی و مشکلات مادر شوهر خواهر شوهر بیشتر ادم و زجر میده

میشه لطف کنید واسه مامان و بابام و برادرم یه صلوات بفرستید مشکلشون حل شه. خدا هم مشکلاتونو حل کنه انشالله
این پروسه لاغری خودش از ازدواج و عروسی و مشکلات مادر شوهر خواهر شوهر بیشتر ادم و زجر میده

واقعا همین طوره یعنی تنها چیزی که ذهنمو بیشتر مشغول کرده لاغری حالا تا الان ۱۳کیلو کم کردم انشاءالله بتونم به وزن ایده آل برسم

واقعا همین طوره یعنی تنها چیزی که ذهنمو بیشتر مشغول کرده لاغری حالا تا الان ۱۳کیلو کم کردم انشاءالله ...

من که داشتم کم میکردم حامله شدم. ولی انقدر به خودم فشار اوردم تا الان که هفت ماهمه فقط نیم کیلو اضافه کردم.بس که همه دکترا بهم غر زدن