2777
2789

پدر و مادر مامانم مردن .مامانم چون مطلقه حقوق پدر بزرگم میگیره .ما با خالم تو سه طبقه می‌شنیم بعد دایم مجرده ۳۵ سالشه اون خالمم با همسر بچه هاش زندگی می‌کنه .دایم همیشه شام و ناهار صبحونه در همه حال خورد و خوراکش با مایه چون مامانم حقوق بابا بزرگمو میگیره اونم با ما میخوره. و  اما  این دایی ما اخلاقاش خیلی بده مثلا میاد خونمون سرپا غذا میخوره می‌ریزه غذا زمین یا ما خابیم صدا گوشی شو زیاد می‌کنه و بعضی اوقات دستمال کاغذی هایی ک بینیش باهاش میگیره میندازه تو خونه با این حال من مادرم چیزی نمیگیم بهش احترام می‌گذاریم .

و اینکه من مامانم هیچ کجا نمی‌تونیم بریم همیشه باید خونه باشم در خونه باز باشه شام و ناهار آقارو بدیم هرجاام بریم زنگ میزنه میگ بیاید گشنمه غذا می‌خوام .برای خودش دوتا نون نمیگیره اگر ما نباشیم  گرسنه میمونه ما باید همیشه در خدمتش باشیم.

اون قبل ترا دایی ما شبا ساعت ۳.۲ صبح در خونمون باز میکرد می آمد داخل میزد زیر اواز و در یخچال محکم باز بسته میکرد حتییییی  برق بالا سرمون که خاموش کردیم میزد غذاش میخورد عین گاو اصلا حالیش نبود ما اون وقت شب تو رخت خواب خابیدیم.دیگ از اون شب مادرم فقط اخر شبا موقع خاب در پذیرایی قفل میکرد تا دایم نیاد بیدارمون کنه .حالا امروز دایم آمده خونمون  ناهار خورد و رفته تا  نصف شب ک همه خواب بودن در قفل کردیم امده پشت درمون بلند در میزنم میگه که در باز کنید اگر بیدارید و غر غر کرده چرا در باز نبوده بیاد خونمون.

اصلا ما با خوردنش کار نداریم‌نوش جونش بخوره میاد خواب زده مون می‌کنه نمی‌ذاره بخابیم .اصلا آسایش نداریم وقت بی وقت حالیش نیست خیلی پرویه.

در حالی که قبلانا بخدا که مادر بزرگم زنده بود و حقوق شوهرشو می‌گرفت به مامانم نمی‌داد  مامان بدبخت من می‌رفت سرکار وقتی خونه نبود خودم برای خودمون غذا درست میکردم خونه مادر بزرگم نمی‌رفتم .

خلاصه نمیدونم چکار کنیم ؟بنظرتون حق با کیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون حقوق حق مادرت هست و داییت هیچ حقی نداره.موند خونه اگر به اسم پدربزرگتون هست تقسیم ارث کنید سهم مادرتون یارجای دیگه خونه بخرید یا از اونجا سهم برداشتید دیگه براش در باز نکنید و خدمات ندید

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم