2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علت؟

واسه اینکه بعضی وقتا همون حرفارو علیه استفاده میکنن نمیگم همه عین همن ولی نمونش خودم من یه مدت حالم خوب نبود بهشون گفتم مریضمو اینا اخرش سرهیچی یهو شروع کردن توازاول مریض بودی سرمون کلاه گذاشتی این یه نمونه خیییییلی کوچیکش بود

من با زن داداش کوچکم و خواهرشوهرام اینجوریم تا الانم که همه چی خوب بوده

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

من خیلی باخانواده همسرم صمیمی هستم اما خب هیچ وقت متوجه اختلافای منو همسرم نشده

حتی عیدقربان بچه هام که طبق عادت خونه مادرشوهرم بودن

منم با همسرم بحثم شد زد بیرون توراه برگشت رفته بود بچه هارو اورد خونه

همشونم دورهم بودن اونجا باخودش فکر کرده بود من کارداشتم که نرفتم اصلا فکرنکرده بود که از چیزی ناراحتم

تو خیلی مسائل از جیک و پوکم باخبر نیست

اما خب خانم اروم و دوست داشتنی هست و باهاش صمیمی هستم

واي اينجوري خيلي بده

وحشتناکه یامثلا من ازخاستگار ابجیم راضی نبود خب بالاخره سلیقس دیگه محض درددل یا همچین چیزی گفتم حالاهمونو چماق کرده میگه شوهرخاهراینجوره اونجوره توهین میکنه بعضیا شعورشو ندارن کلا باید واسشون عین مهمون باشی تااحترامتو داشته باشن من جاریم میادو میره عین مهمون یه لیوان جابه جانمیکنه پشت سرش خیلی حرف میزنن ولی جلوش احترامشو خیلی دارن منم تصمیم گرفتم بشم عین اون خوبی به بعضیا روانیست واقعا.