2777
2789
عنوان

با مادر شوهر چی کنیم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 50 پست
منم همین کارو‌کردم .منتهی بعد ی مدت ک میرم بدتر حرف میزنع بخدا نمیریم نمیان ن دعوایی ن چیزی... من خا ...

عزیزم اگه انقد دعوات میشه باید رابطه تون کم کنی خیلیا همسرشون فقط با مادرشوهر رفت امد داره و خودشون قطع رابطه کردند شما باید ببینید چی به صلاحته -اگه میتونی تحمل کن و بیخیال باش دیر به دیر برو حرفی هم زدن جواب نده یا اصلا بروت نیار شنیدی

وا خدا به دادت برس 

باور میکنی تو این یه سال قرص اعصاب میخورم منی که دختری بودم که صدام همه جا رو برمیداشت یه لحطه طاقت تنهایی نداشتم الان ساعت ها تو اتاقم میشینم یا با تاثیر قرصا روزا خوابم و شبا بیدار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگه انقد دعوات میشه باید رابطه تون کم کنی خیلیا همسرشون فقط با مادرشوهر رفت امد داره و خودشون ...

من یکی ی چی بگه خون بپا میکنم مننهی ازوقتی ازدواج کردم دیدم چیزی نمیگمم شرمیشه هرچی میگه اصلا جوابشو نمیدم اصلا بعد اومدیم ب همسرم میگم 

کنکور دارم خبر مرگم😢😢😢😢
باور میکنی تو این یه سال قرص اعصاب میخورم منی که دختری بودم که صدام همه جا رو برمیداشت یه لحطه طاقت ...

عزیزم منم همینه وعضیت قرص نخور بعدا افسرده میشی منم عید میخواستم گوشیمو‌عوض کنم جای کادو‌ازدواج و‌همه چی شوهرم دوتومن داشت باورکن شرشدا ی دعوایی شد ک نگو اخرش عوض نکردم  همش میخواستم حدود۵۰۰بذارم روی گوشیم نهایت ولی فقط دلموشکستن .اومد نشست خونمون ب شوهرم گفت پولتو چیکار کردی و هرچی ازدهنش دراومد گفت تمام اجیلشو ما خریدیم

حالا شاید یکی فکرکنه ندارن ن بخدا من همسرم با باباش کارمیکنه یک سچم حقشو میگیره ک دعوا نشه پدرشوهرم حداقل سالی۱۱۰-۱۴۰میلیون درامدشه شوهرم اگه حقش۲۰تومنه بخدا قسم ۶تومن گرفته نهایت شده۱۰تومن ک نشده😢

کنکور دارم خبر مرگم😢😢😢😢
عزیزم اگه انقد دعوات میشه باید رابطه تون کم کنی خیلیا همسرشون فقط با مادرشوهر رفت امد داره و خودشون ...

ببین دیگه اینقد بدکرده ک شوهرم میگه ی شهر دیگه کاریپدا کنم میرم سالی ی بارم نمیام الان ی سال بیشتره نذاشت صداش کنم اون زنگ زده دعوت کرده رفتیم. الان چندماه میشه خیلی کمتر کردم رابطه امونو.بخدا شر میشد میرفتیم دعوامون میشد ارامش نداشت زندگیمون 

کنکور دارم خبر مرگم😢😢😢😢
عزیزم منم همینه وعضیت قرص نخور بعدا افسرده میشی منم عید میخواستم گوشیمو‌عوض کنم جای کادو‌ازدواج و‌هم ...

من کادو ازدواج هیچی ندادن بخداقسم خواهر شوهرام هر کدوم پنجاه تومن از شوهرم گرفتن که میخوایم با زن داداشا به زنت شاباش بدیم موقع رقص مادرشوهرم ده تومن اونام هر کدوم پنج تومن جاریامم دو تومن دادن در حالی که طرف ما بیست کمتر ندادن یه انگشتر خیلی کوچیک بچه گانه واسه نشان آورده بودن همون بود شوهرم هر روز نزدیک سی تومنی فقط میوه میخره واسه خونشون اون روز داشتیم میرفنیم خونشون پیاده شدیم سه چهار نوع میوه گرفت برد گذاشت یخچال صب روز بعد من فقط یه دونه هلو بجای صبحانه خوردم بخداقسم ظهری دیدم به خواهر شوهرم میگه همشو خورده در حالی که تو بشقاب گذاشت و برد واسه جاریام انگار من خار تو چشمشونم 

حالم از همشون بهم میخوره زبون ندارم که اذیتم‌میکنن ولی دعا میکنم خیر نبینن از زندگیشون 

بشین با شوهرت  حرف بزن بگو اگه مادرت همین جوری ادامه بده میرم خونه مادرم دیگه من نمی‌بین

خخخح اهل قهرنیستم فقط جواب مادرشو نمیدم اومدیم خونه ب خودش میگم .خودش میدونه درک میکنه گاهیم دعوامون میشه😘عاشقمه گلم حتی میگه اگه اذیت میشی مامانم درست بشو نیست برو خونه بابات اینا شاید یکی بهتر گیرت بیاد😄

کنکور دارم خبر مرگم😢😢😢😢
من کادو ازدواج هیچی ندادن بخداقسم خواهر شوهرام هر کدوم پنجاه تومن از شوهرم گرفتن که میخوایم با زن دا ...

ب زیون نیست ی چی بگه شرمیشه فقط سکوت کن. ما نامزد بودیم برگشته بودن گفته بودن هرچی گوشت داشتیک توی یخچال این خورده من خواستم عروس خوب باشم ی وعده غذا درست کردم براشون کباب بود.حالا من بدبخت ازگوشت متنفرم همسرم بهم گفت دیگه خونشون هیچی درست نکنم هرچس بهم گفتن انجام بدم خودم اصلا هیچ کاری نکنم همونم شد الان بعد دوسال ازدواج هیچی نمیکنم ک پشت سرم حرف نزنن بازم میزنن.میدونم واسه عیدونه ب همسرم گفتم مثل النگو‌خودم بخر باباش پولشو بهش نداد ی دونه نازک خرید منم دعوا کردم اصلا ننداختمش فرداش بردم عوضش کردم😒ی مدتم باهم بعدش دهوامون شد حرف نزدیم

کنکور دارم خبر مرگم😢😢😢😢