2777
2789

کراشم بهم گفته بود بخاطر درس و دانشگاه نمیتونم بیام تو رابطه چون اون دختر چه گناهی کرده بخواد با منی باشه که کلن وقت خالی ندارم و.. منظورش از این حرف چی بوده؟؟ میخواسته بگه میترسه نتونه برای دختره وقت کافی بزاره؟؟ مثلن یطورایی عذاب وجدان؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهونش بوده؟رفیقم میگفت شاید بخاطر وجدانش بوده و..

اره رفیقتم صمیمی نیست چون صمیمی بود یکی میرد پس کلت میگفت خنگول ردت کرده بهونه اورده

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
نمیدونم. چطور؟یبار که شنیده بود رفتم زدم اومد پیگیری کرد، نمد نشونه حس داشتنه یا ن

اگ حس داره ترسیده وقت کافی نداشته باشه برات 

اگ ن ردت کرده

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯        لطفا باهام مدارا کنین شاید نباشم دیگ💔      کاربری دست ۲ نفره

بهونش بوده؟رفیقم میگفت شاید بخاطر وجدانش بوده و..

بیا  تاپیک اخرم ی لحظه

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯        لطفا باهام مدارا کنین شاید نباشم دیگ💔      کاربری دست ۲ نفره

رفیقم که میگه صبر کن براش و تو عاشقی و براش تلاش کن و.. نمیدونم صمیمیه یا ن

صمیمی نیست من به اعنوان یک غریبه میگم دوست خوبم بیخیالش شو تلاش رو برای کسی میکنن ک برات تلاش کنه

خودت بدبخت نکن

الان سریع میتونی فراموشش کنی بری تو رابطه قطعا ولت میکنه بدبخت میشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگ حس داره ترسیده وقت کافی نداشته باشه برات اگ ن ردت کرده

من تو عمرم کلی پسر دیدم خجالتی و...

پسری ک بخوادتت پیگیرته خرفی نمیزنه ردت کنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
صمیمی نیست من به اعنوان یک غریبه میگم دوست خوبم بیخیالش شو تلاش رو برای کسی میکنن ک برات تلاش کنهخود ...

چرا وقتی شنیده بود انگار رل زدم اومد پیگیری کرد تا حقیقتو بفهمه؟