2777
2789
عنوان

با مادر شوهر چی کنیم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش یه ذره از درک و شعور مادرشوهر تورو مادرشوهر منم داشت وقتی حتی مطمینه حق با دخترش نیست باز پشت خ ...

نه خدا خیرش بده نه زحمتی برای بچه هاش داره نه برای عروساش...با اینکه مسنه ولی زحمتی نداره بر عکس مامان خودم ک خدا سلامتی بده بهش دیوونمون کرده فقط میگه همتون پیشم باشید..

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد

من بدبخت پیششون هستم , هی باید بحث کنیم بخاطر اونا ... یا گیر میدن بیا خونمون یا ما بیایم ... نرمم شوهرم میگ بیا بریم و فلانه و بحث ,اخه کی هرروز میره خونه مادرشوهرش چ بدبختیه

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 
من بدبخت پیششون هستم , هی باید بحث کنیم بخاطر اونا ... یا گیر میدن بیا خونمون یا ما بیایم ... نرمم ش ...

من خونم نزدیکه دو هفته نرفتیم رفتم بجای احوال پرسی برگشته میگه ملت عروس دارن منم..... غریبه بهتره و... کلی بهم حرف زد چندماه پیش ی مهمونی دعوت شدیم شوهرم نبود منم حاظر شدم برم گفتن پارکه نرفتم اونروز پدرشوهرمم سراون بهم حرف میزد حالا پدرشوهرم خوبه ها از مادرشوهرم بهتره .شوهرمم ازم دفاع کرد ولی بخدا دیوونه ام کردن

کنکور دارم خبر مرگم😢😢😢😢
هیچکدوم کم محلی😊من از بعد عروسیم رفت وآمدمو کم کردم الان دیگه خودشون میدونن ک سرشون تو زندگی خودشون ...

منم همین کارو‌کردم .منتهی بعد ی مدت ک میرم بدتر حرف میزنع بخدا نمیریم نمیان ن دعوایی ن چیزی... من خانواده تم دخالت نمیکنن اما اونا.... شوهرمم میدونه ها ولی بریم و بیایم دعوا میشه از هر۵بار حداقل۳بارش شر میشه

کنکور دارم خبر مرگم😢😢😢😢

مادر شوهر من سر گوشواره ای که شوهرم واسم خریده الان یه ماهه باهام قهر کرده من نامزدم و بعد یه سال نامزدی اولین طلایی بود که گرفت شوهرم نه سرویس نه النگو نه هیچی اونم یکمشو گوشواره قدیمیمو فروختم گذاشتم روش 

اگه بخوام با شوهرم جایی برم میبینم نشسته جلوی ماشین زودم به دختر و دوتا عروسش میزنگه که بیاین یعنی همیشه چهارنفری عقبمیشینیم و اون یه نفری جلو تنهایی که بریم قیامت میشه فحش میده بهم منم خیلی بی زبونم شوهرمم طرف مادرشه روز تولدم یه ساعت تنهایی بیرون رفتیم بعد اومدیم کلی فحش شنیدم ازش شوهرمم اصلا حمایت نکرد 

خیلی اذیتم میکنه اینا یه گوشه خیلی ریز بود