2777
2789

تو زود پز استیل. لوبیا سبز تازه و کهنه.

فقط میخوام قشنگ نرم شه

بزرگترین گناه دل شکستنه،، حواست به زبونت باشه

عزیز بزار تو قابلمه قشنگ بپزه چه ضرورتی داره تو زودپز یهو له میشه پشیمون میشی

برا سلامتی نی نی کوچولوی منم صلوات بفرستین لطفا :)  جانی ودلی ... ای دل و جانم همه ♡ تو ♡ هر لحظه شکر خدایا ☆☆☆ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک ربع نهایت بیست دیقه ولی بزار توی قابلمه مثل دم کردن برنج چهل دیقه بمونه حالت بخار پز میگیره و خیل ...

اخه میخوام لوبیا پلو درست کنم. طول میکشه اونجوری

عجله ایه. تو قابلمه طول میکشه. حدودیش ده دیقس نه؟

ببین اب جوش بریز تو قابلمه زودپز بزار یه ۷ ۸ دیقه بپزه باز کن نگاه کن 

من یه بار لپه رو گذاشتم ۲۰ دیقه باز کردم دیدم خمیر شده😁

برا سلامتی نی نی کوچولوی منم صلوات بفرستین لطفا :)  جانی ودلی ... ای دل و جانم همه ♡ تو ♡ هر لحظه شکر خدایا ☆☆☆ 
ببین اب جوش بریز تو قابلمه زودپز بزار یه ۷ ۸ دیقه بپزه باز کن نگاه کن  من یه بار لپه رو گذاشتم ...

وای منم همینطور😂 سری دوم حدود ده دیقه گذاشتم لپه رو. بازم نرم شده بود یکوچولو

من لوبیا سبز می خوام با آب لیمو

باور کن این مدت میزاشتی تو قابلمه میپخت 😆😕 تازه برا لوبیا پلو نگینی خورد میکنن شاید خیلی زودتر هم میپخت