2777
2789

نمیدونم این حرفتون ثابت شدس یا نه

ولی من دوماه عقب بارداری ۳ روز عقب انداختم ماه قبل بارداری هم یه هفته

قبلش پریودم خیلی منظم بود

البته وقتی اقدام میکنین به خاطر تغییرات عورمونی پریود نامنظم میشه

♡دخترم♡ تو زیباترین هدیه خداوند به من و پدرت هستی ،    بی صبرانه منتظرتیم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اي جانم ...مباركت باشه 💋💋

ممنون گلم

امیدوارم شمام به زودی به خواسته دلتون برسین😘😘😘

♡دخترم♡ تو زیباترین هدیه خداوند به من و پدرت هستی ،    بی صبرانه منتظرتیم😍

خوش به حالتون

من که همه ش دارم جلو میندازم😔😔😔

خداوند بي نهايت است و لامكان و بي زمان اما به قدر فهم تو كوچك مي شود و به قدر نياز تو فرود مي آيد و به قدر آرزوي تو گسترده مي شود و به قدر ايمان تو كارگشا مي شود...
خوش به حالتون من که همه ش دارم جلو میندازم😔😔😔

خب اینم خودش ی مدل تغییره که نشونه خوبیه 

عزیزم خدا بخواد نی نی بده میده، به هیچ گونه علایمی توجه نکن

من مامان یک عدد عشق ناز هستم
خب اینم خودش ی مدل تغییره که نشونه خوبیه  عزیزم خدا بخواد نی نی بده میده، به هیچ گونه علایمی ت ...

از تیر پارسال تو اقدامم سیکل 25 روزه م دو ماهه 21 روز شده و فردا هم موعدمه 

برام دعا کنید

خداوند بي نهايت است و لامكان و بي زمان اما به قدر فهم تو كوچك مي شود و به قدر نياز تو فرود مي آيد و به قدر آرزوي تو گسترده مي شود و به قدر ايمان تو كارگشا مي شود...
از تیر پارسال تو اقدامم سیکل 25 روزه م دو ماهه 21 روز شده و فردا هم موعدمه  برام دعا کنید

عزیزم دکتر میری مرتب تحت نظر باش، سیکل ۲۱ روزه خوب نیس،من خودم اینطور بودم ، میری دکتر؟

عزیزم دکتر میری مرتب تحت نظر باش، سیکل ۲۱ روزه خوب نیس،من خودم اینطور بودم ، میری دکتر؟

یکساله دکترای مختلف و چکاب کامل رفتم کاملا سالمم

حتی طب سنتیم رفتم گفت زیر بیست روز خوب نیس وگرنه طبیعیه

مشکل از همسرمه

یکساله دکترای مختلف و چکاب کامل رفتم کاملا سالمم حتی طب سنتیم رفتم گفت زیر بیست روز خوب نیس وگرنه ط ...

شوهرت تا حالا آزمایش اسپرم داده عزیزم ؟

واریکوسل نداره؟

شوهرت تا حالا آزمایش اسپرم داده عزیزم ؟ واریکوسل نداره؟

واریکوسل نداره مشکل حجم و سرعت داره که داره دارو میخوره

واریکوسل نداره مشکل حجم و سرعت داره که داره دارو میخوره

عزیزم ی مدت قرص ولمن بخوره ، هرروز ویتامین c , e بخوره، عرق کاسنی مرتب بده بخوره ، با غذاهاش پیاز بخوره زیاد حل میشه مشکلش

عزیزم ی مدت قرص ولمن بخوره ، هرروز ویتامین c , e بخوره، عرق کاسنی مرتب بده بخوره ، با غذاهاش پیاز بخ ...

یه سوال

من سیکلام 25 روزه بوده دو ماهه که 21 روزه شده

ماه سوم رو چجوری باید محاسبه کنم؟ میانگین بگیرم؟