یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خداوند بي نهايت است و لامكان و بي زمان اما به قدر فهم تو كوچك مي شود و به قدر نياز تو فرود مي آيد و به قدر آرزوي تو گسترده مي شود و به قدر ايمان تو كارگشا مي شود...
خب اینم خودش ی مدل تغییره که نشونه خوبیه عزیزم خدا بخواد نی نی بده میده، به هیچ گونه علایمی ت ...
از تیر پارسال تو اقدامم سیکل 25 روزه م دو ماهه 21 روز شده و فردا هم موعدمه
برام دعا کنید
خداوند بي نهايت است و لامكان و بي زمان اما به قدر فهم تو كوچك مي شود و به قدر نياز تو فرود مي آيد و به قدر آرزوي تو گسترده مي شود و به قدر ايمان تو كارگشا مي شود...
عزیزم دکتر میری مرتب تحت نظر باش، سیکل ۲۱ روزه خوب نیس،من خودم اینطور بودم ، میری دکتر؟
یکساله دکترای مختلف و چکاب کامل رفتم کاملا سالمم
حتی طب سنتیم رفتم گفت زیر بیست روز خوب نیس وگرنه طبیعیه
مشکل از همسرمه
شوهرت تا حالا آزمایش اسپرم داده عزیزم ؟ واریکوسل نداره؟
واریکوسل نداره مشکل حجم و سرعت داره که داره دارو میخوره
عزیزم ی مدت قرص ولمن بخوره ، هرروز ویتامین c , e بخوره، عرق کاسنی مرتب بده بخوره ، با غذاهاش پیاز بخ ...
یه سوال
من سیکلام 25 روزه بوده دو ماهه که 21 روزه شده
ماه سوم رو چجوری باید محاسبه کنم؟ میانگین بگیرم؟