2777
2789
صداهه نمیاد که ؟؟؟؟

چرا آخع؟؟؟همون که لینکشو فرستادمه 😄😄

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😅😅😅😅 ازت بابت قهوه ممنونم خیلی چسبید 😅❤💘

سلام سوگل جان من اولین باره که به شما پیام میدم اما تو بیشتر تاپیک هاتون از وقتی عضو بودم خواننده ی خاموش بودم شما خیلی انرژی مثبت داری من همیشه با خوندن تاپیک ها و پست هاتون انرژی میگیرم

الهاممممم !!!!!تو رو چرا اخه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟همه قطع شدن امروز اخه چرا 😢😢😢

تو امضام زدم😢فدرا بانورو هم😢

الهام خانوومی ام😏تو تاپیکم بحث سیاسی شد منه بی تقصیر با تقصیر شناخته شدم و قطع شدم😭
به سلامتی. آره از خودتون پرسیدم عادتم این نیست . چرا باید از بقیه بپرسم؟ مگه بقیه شما رو می شناسند؟& ...

چون دوست دارم مستقیما با خودت صحبت کنم کلا با همه 😍😍😍🙈🙈🙈. عزیزمی همه میگن اینو هعی پیر شدما 😄😄😄💔💔💔

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

من یه کاربری دیگه داشتم خیلی میومدم تو نی نی سایت از زندگی مونده بودم خودم از نی نی یار خواستم کاربریمو حذف کنه.بازم طاقت نیاوردم پررو پررو اومدم ولی قول دادم دیگه دختر خوبی باشم ببینم میشه

تو امضام زدم😢فدرا بانورو هم😢

فدرا !!!؟؟؟؟تو و سوری و نرمین !! همتونو قطع کردن !!!!!!!😱😱😱😱 من صبح به نی نی یار گفتم گفت که من بعر ۳ روز باز میکنم ... بچم ... ناراحت نباشیا خب ؟

سلام سوگل جان من اولین باره که به شما پیام میدم اما تو بیشتر تاپیک هاتون از وقتی عضو بودم خواننده ی ...

سلام عزیز دلم از آشنایی باهات واقعا خوشحالم خیلی زیاد اپیدوارم همیشه از سایت کلا لذت ببری گل خانمای این سایتم خیلی زیادن مثل خود شما ❤😍😍❤❤

فدرا !!!؟؟؟؟تو و سوری و نرمین !! همتونو قطع کردن !!!!!!!😱😱😱😱 من صبح به نی نی یار گفتم گفت که من ...

منو ک دیگه باز نمیکنه چون خیلی بهش گفتم.خودشو زد ب کوچه علی چپ.ب همین کاربری ام راضی ام اگه اینو نبنده

الهام خانوومی ام😏تو تاپیکم بحث سیاسی شد منه بی تقصیر با تقصیر شناخته شدم و قطع شدم😭