2777
2789
ببین بیا اول منو بشناس .سر سری نگاهم نکن شاید افکارت با واقعیت خیلی فرق داشته باشه ماه بانو ❤

نه کاری به شما نداشتم. نگاهم به خاطر  موضوع تاپیک بود. 

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشماتو اونجوری نکن اوبهتش منو گرفت 😢😅

ببخشید به موضوع بی ربطه. ولی یه سوال دارم. 

شما چند سالتونه؟ 

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂
😂😂😂😂 وای خدا.مردم بس سایلنت خندیدم. هارلی عشقی بخدا.عشق😂😂😂😂😂😂

دورت بگردم 😅😅😅😅😅😅خودمم پکیدم ازش اصللللا فک نمیکردم باعث همچین چیزی بشه😅😅😅😅

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
ببخشید به موضوع بی ربطه. ولی یه سوال دارم.  شما چند سالتونه؟

من ۲۲ سال نه خواهش میکنم هر چیزی بپرسی با کمال میل جواب میدم ولی ترجیح میدم از خودم بپرسی ❤

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
من باباشم چیکارش داری🤨

باباااییی 😅😅😅😍😍😍راستی اون دختره رو برگشت 😜😜😜

گلم اون صدا رو میگم تو کدوم تاپیکه با چه عنوان مام کنجکاو شدیم ببینیم چی بوده 😄

صبر کن تاپیک رو بذارم