الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من یه کاربری دیگه داشتم خیلی میومدم تو نی نی سایت از زندگی مونده بودم خودم از نی نی یار خواستم کاربر ...
منم خیلی معتاد شدم به نی نی سایت. تا حالا دو بار هم به نی نی یار گفتم قطع کاربریم کنه. بعد دوباره به دوستم گفتم برو بگو تا دوباره وصلم کنن. حالا دیگه باز شورش رو درآوردم می خوام بگم قطع کاربریم کنن. تا بعد زایمان
سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم، کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂
منم خیلی معتاد شدم به نی نی سایت. تا حالا دو بار هم به نی نی یار گفتم قطع کاربریم کنه. بعد دوب ...
من با همین اسم کاربری بودم. اگر باز بگم قطع کاربریم کنن. دوباره با همین اسم می تونم بیام؟ یا باید شماره و ایمیل جدید بدم؟
سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم، کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂