2777
2789
فکر کن وسط رقص تررررررر ترررررررر تررررررررر ترر  ر رررر رر همه هم به من نگاه میکنننن کثافتا

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅تصورت منو تیکه پاره کرررررد

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😑😐😑😐😑😐😑

چشماتو اونجوری نکن اوبهتش منو گرفت 😢😅

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
خیلی ضایع بود 😣😣😑😑😑

ترکیدم از دستت عااالی بودی گلکم عالللی ازت ممنونم‌که اینو برای منم گفتی امدور دلم گرفته بود ولی تونستم بخندم بالاخره 😅😅😅😅😅😍😍😍😍😍

😑😐😑😐😑😐😑

ببین بیا اول منو بشناس .سر سری نگاهم نکن شاید افکارت با واقعیت خیلی فرق داشته باشه ماه بانو ❤

فدات هارلی جونم دربه در دنبالت بودم. اتفاقا امشب دلم خودمم گرفته .ولی از خاطره اون روز خنده اومد رو ...

فدات شم تو خیلی لطف داری ممنون که به منم اینو گفتی زندگیم ❤❤❤❤❤❤