2777
2789
عنوان

پریودی و بارداری

522 بازدید | 27 پست

خانم ها ...هستین؟!

خیلی استرس دارم ..

ج بدید لطفا

من اینبار که پریود شدم کاملا با همیشه فرق داشت مثل لکه بینی بود  یعنی کل این چهارروز اندازه یک پد م پر نشد هیچ وقت اینجوری نبودم همش خسته و بی حالم ...

..قبلشم اقدام ب بارداری داشتم

الان که بی بی چک زدم مثبت شد...یعنی باردارم؟!

عکس بی بی چکت رو بزار ببینیم😍

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای آره مثبته،مبارکه.چقدر گذشته از پریودت؟برو آزمایش تا مطمئن شی

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

مبارکه چقدر خوشحال کنندست خداااا.برامنم دعا کنین منم منتظرم

الهيييي مباركه خانومي برا منم دعا كن 

كودكي از خدا پرسيد اگر سرنوشتمون از قبل نوشته شده پس چرا ارزو كنيم خدا لبخندي زد و گفت شايد تو چند تا ورقش نوشته باشم هر چي ارزو كنه

عزیززم مبااااااااااااااارک . خوش به حالت. ولی رودتر برید دکتر تا شیاف دریافت بگیرید و اگه گروه خونی تون منفی هم هست نیاز به امپول هست

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.