2777
2789
عنوان

هیچکس کمکم نمیکنه

257 بازدید | 33 پست

من همیشه توی تاپیک های بقیه تا جایی که اطلاعات داشته باشم سعی میکنن کمک کنم اما هیچوقت کسی منو راهنمایی نمیکنه😔😔

کسی میدونه وسیله بازی برای دختر 14 ماهه چی خوبه که هم سرگرمش کنه هم هوشش رو تقویت کنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اون وسایل های بیگیر که رنگ های متفاوت داره و از خود صدا در میاره من واسه دخترم چند دونه گرفتم گرچی خیلی بازه نمیکنه ولی وقتی مهمون بیاد بازی میکنه که بچه های مهمون نگیره 

خدایا شکرت   
سرچ کردم چیز خاصی پیدا نکردم میخواستم تجربه شخصی بچه ها رو بدونم

وسایل های های هست که آهنگ های مختلف داره و رنگ های متفاوت آموزش هم تویش هست نمیدونم توی ایران پیدا میشه یا نه ولی واسه بچه و بازه تش خیلی خوب است به شکل های و دیزاین های متفاوت پیدا میشه 

خدایا شکرت   

شما بری فروشگاههایی که بازیهای فکری دارن خودشون راهنمایی میکنن چون بازیها بر اساس سن مشخصن

و کتاب "همه کودکان تیزهوشند اگر "رو بخر برای هر سنی گفته بچه چه تواناییهایی باید داشته باشه و برای تقویت تواناییهاش چکار باید کرد و بازیهای مناسب هر سن ...همه رو داره