زهرا73z مدیر عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 263 عنوان اونایی که این ماه دارن ای وی اف میکنن داروها گیر میاد یا گرون نشده؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 42 پست سلام می خواستم بدونم با مشکل دارو برنخوردید کاشکی یادمون نره با گناهامون دل مولامون را میشکنیم،وظهور رو عقب میندازیم،قربون دل شکسته ات بشم اقا جانم 1397/06/15 | 11:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زهرا73z مدیر استارتر عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 263 ایشالا که خیلی زود دامنت سبز شه آی وی اف سخته ؟ مرحله تخمک کشی شنیدم میگن درد ناکه😯 نه سخت نیست اگه نتیجه نگیری دلت خیلی میشکنه سختیش اینه کاشکی یادمون نره با گناهامون دل مولامون را میشکنیم،وظهور رو عقب میندازیم،قربون دل شکسته ات بشم اقا جانم
تبسم_فور_اور عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 2670 من دکترم گفته تخمدانم خیلی ضعیفه همسرم هم تحرکش کمه دو بارم آی یو آی کردم نشده دکترم یه بار دیگه گفت ... کجا هستی؟ درون من جهانیست... برای اداره آن هزاران راه امتحان کردم... و بهترین فرمانروای جهانم وجدانم است.. و چه کافیست...
mino8 عضویت: 1395/02/06 تعداد پست: 4796 نخ بابا این همه انجام دادن، ما هم روش! من نمیترسم، ناراحت پولشم و بعدش که باید خیلی مراقبت کنم من از مرحله تخمک کشی خیلی میترسم از بی هوشی وحشت دارم😢 بعدشم به قول شما خرجشم خیییلی زیاده
زهرا73z مدیر استارتر عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 263 من دکترم گفته تخمدانم خیلی ضعیفه همسرم هم تحرکش کمه دو بارم آی یو آی کردم نشده دکترم یه بار دیگه گفت ... ترس نداره که امیدوارم نتیجه بگیری کاشکی یادمون نره با گناهامون دل مولامون را میشکنیم،وظهور رو عقب میندازیم،قربون دل شکسته ات بشم اقا جانم
تبسم_فور_اور عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 2670 من از مرحله تخمک کشی خیلی میترسم از بی هوشی وحشت دارم😢 بعدشم به قول خرجشم خیییلی زیاده نه ترس نداره هیچی نمیفهمی اصلا درون من جهانیست... برای اداره آن هزاران راه امتحان کردم... و بهترین فرمانروای جهانم وجدانم است.. و چه کافیست...
زهرا73z مدیر استارتر عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 263 😢 منم کرج هستم کاشکی یادمون نره با گناهامون دل مولامون را میشکنیم،وظهور رو عقب میندازیم،قربون دل شکسته ات بشم اقا جانم
mino8 عضویت: 1395/02/06 تعداد پست: 4796 ترس نداره که امیدوارم نتیجه بگیری دعا کنید با همین آی یو آی نتیجه بگیرم اگه نشه باید آی وی اف کنم
زهرا73z مدیر استارتر عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 263 جدی ؟ کدوم مرکز میری ؟ من رویش میرم من تهران محب یاس میرم ادنج دولتیه هزینه هاش کمتره کاشکی یادمون نره با گناهامون دل مولامون را میشکنیم،وظهور رو عقب میندازیم،قربون دل شکسته ات بشم اقا جانم
ملیکا۱ عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 7016 من پارسال دو بار ای وی اف کردم مشکلمم لوله ی بسته متاسفانه جواب نگرفتم منم به احتمال زیاد باید برم آی وی اف.مراحلشو میدونم.ولی نمیدونم که خیلی سخت میشه.یا راحته؟چه جوریه.؟شما تجربه کردی خدایا شکرت
ملیکا۱ عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 7016 نه سخت نیست اگه نتیجه نگیری دلت خیلی میشکنه سختیش اینه تقریبا چه مدت زمان میبره؟منم میترسم خدایا شکرت
زهرا73z مدیر استارتر عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 263 منم به احتمال زیاد باید برم آی وی اف. مراحلشو میدونم.ولی نمیدونم که خیلی سخت میشه.یا راحته؟چه جوریه ... راحته چیز عجیبی نیست فقط اخراش اگه نتیجه نگیری خیلی داغون میشی البته ان شالله شما نتیجه بگیری کاشکی یادمون نره با گناهامون دل مولامون را میشکنیم،وظهور رو عقب میندازیم،قربون دل شکسته ات بشم اقا جانم
ملیکا۱ عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 7016 راحته چیز عجیبی نیست فقط اخراش اگه نتیجه نگیری خیلی داغون میشی البته ان شالله شما نتیجه بگیری چقد هزینه کردی کلا؟ خدایا شکرت