2777
2789
ایشالا که خیلی زود دامنت سبز شه آی وی اف سخته ؟ مرحله تخمک کشی شنیدم میگن درد ناکه😯

نه سخت نیست اگه نتیجه نگیری دلت خیلی میشکنه سختیش اینه

کاشکی یادمون نره با گناهامون دل مولامون را میشکنیم،وظهور رو عقب میندازیم،قربون دل شکسته ات بشم اقا جانم
من دکترم گفته تخمدانم خیلی ضعیفه همسرم هم تحرکش کمه دو بارم آی یو آی کردم نشده دکترم یه بار دیگه گفت ...

کجا هستی؟

درون من جهانیست... برای اداره آن هزاران راه امتحان کردم... و بهترین فرمانروای جهانم وجدانم است.. و چه کافیست... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نخ بابا این همه انجام دادن، ما هم روش! من نمیترسم، ناراحت پولشم و بعدش که باید خیلی مراقبت کنم

من از مرحله تخمک کشی خیلی میترسم از بی هوشی وحشت دارم😢 بعدشم به قول شما خرجشم خیییلی زیاده 

من دکترم گفته تخمدانم خیلی ضعیفه همسرم هم تحرکش کمه دو بارم آی یو آی کردم نشده دکترم یه بار دیگه گفت ...

ترس نداره که امیدوارم نتیجه بگیری

کاشکی یادمون نره با گناهامون دل مولامون را میشکنیم،وظهور رو عقب میندازیم،قربون دل شکسته ات بشم اقا جانم
من از مرحله تخمک کشی خیلی میترسم از بی هوشی وحشت دارم😢 بعدشم به قول خرجشم خیییلی زیاده 

نه ترس نداره هیچی نمیفهمی اصلا

درون من جهانیست... برای اداره آن هزاران راه امتحان کردم... و بهترین فرمانروای جهانم وجدانم است.. و چه کافیست... 
جدی ؟ کدوم مرکز میری ؟ من رویش میرم 

من تهران محب یاس میرم ادنج دولتیه هزینه هاش کمتره

من پارسال دو بار ای وی اف کردم مشکلمم لوله ی بسته متاسفانه جواب نگرفتم

منم به احتمال زیاد باید برم آی وی اف.

مراحلشو میدونم.ولی نمیدونم که خیلی سخت میشه.یا راحته؟چه جوریه.؟شما تجربه کردی

خدایا شکرت  
منم به احتمال زیاد باید برم آی وی اف. مراحلشو میدونم.ولی نمیدونم که خیلی سخت میشه.یا راحته؟چه جوریه ...

راحته چیز عجیبی نیست فقط اخراش اگه نتیجه نگیری خیلی داغون میشی البته ان شالله شما نتیجه بگیری