2777
2789
چقد هزینه کردی کلا؟

خیلی زیاد من ده ساله با این مشکل دست وپنجه نرم میکنم 

کاشکی یادمون نره با گناهامون دل مولامون را میشکنیم،وظهور رو عقب میندازیم،قربون دل شکسته ات بشم اقا جانم
راحته چیز عجیبی نیست فقط اخراش اگه نتیجه نگیری خیلی داغون میشی البته ان شالله شما نتیجه بگیری

تغذیه مناسب داشتی قبل و بعدش؟ورزش اینا کردی یا نه؟

من خیلی اطلاعات جمع کردم.تا حدودی رعایت میکنم.ولی نه همه موارد رو.

خدایا شکرت  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تغذیه مناسب داشتی قبل و بعدش؟ورزش اینا کردی یا نه؟ من خیلی اطلاعات جمع کردم.تا حدودی رعایت میکنم.ول ...

نه زیاد شما دقیقا چه اطلاعاتی جمع کردی

کاشکی یادمون نره با گناهامون دل مولامون را میشکنیم،وظهور رو عقب میندازیم،قربون دل شکسته ات بشم اقا جانم
چند سالته؟.خدا ان شاالله کمک کنه ایندفعه نتیجه بگیری

من ۲۵ سالمه از ۱۵سالگی اذدواج کردم و الان پنج ساله که دکتر میرم

نه زیاد شما دقیقا چه اطلاعاتی جمع کردی

اول تغذیه که شامل گرمی جاته.واینکه زیاد دوروبر سردی ها نریم.چهار مغز و سیره انگور و سیاه دانه و میوه و سبزی و لوبیا سبز و زنحببل و دارچین و عرق نعنا و رازیانه و......کلا گرمیجات تا رحم آماده بشه

ورزش مثل پیاده روی و ورزشهای آیروبیک که این مورد رو رعایت نمیکنم.

یکیم استرس نداشتن و اگه بتونی ورزش یوگا

بعد انتقال هم نخوردن گرمیجات و خوردن نشاسته و ...خوردن مربای به که میگن خیلی خوبه.

خدایا شکرت  
چند سالته؟.خدا ان شاالله کمک کنه ایندفعه نتیجه بگیری

شما چند سالته

من ۳۹.دیر ازدواج کردم و واقعا از خدا میخوام همون اولی بگیره.

ان شالله که میگیره 

کسایی که اخیرا دارن ای وی اف میکنن میشه پاسخ بدید ممنونم

سلام دوستم آنلاین شدی بهم یه ندا بده شما چله ی حق شناس برداشته بودید قبلا؟

راستش من خیلی سعی کردم چندبار شروعش کردم ولی از وسطاش به نحوی شکسته شد ولی خیلی ها را میشناسم که حاجت گرفتن