2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من دوست دارم احساسم خوب باشه ولی خب شرایط بیرونی اجازه نمیده. در کل برای آرامش موسیقی گوش میدم

عزیز دلم همه ما شرایط بیرونی داریم ولی احساس درونمون شرایط بیرون میسازه و باید اینو قبول کنیم که ما خالق دنیای اطرافمون هستیم

من انقدر فكرم مشغوله واز نظر روحى خسته ام  ميخوام پاشم خونه رو جمع و جور كن  ملحفه ها و ...

ای جااان له سلامتی من شده یه وسیله خیلی خیلی کوچیک برای خونه ام میخرم در حد یه سفره کوچیک دمپایی و...کلی حال دلم خوب میشه وذوق میکنم

اتفاقا دو شب پیش با خودم گفتم چقدر من عوض شدم چقدر قبلا ذوق و شوق داشتم انگار اونا رویا شده ، به شوهرمم گفتم با هم خیلی حرف زدیم کلی برنامه ریختیم که ازین  حال و هوا در بیاییم ، مثلا تکلیف خونه مشخص بشه ، شغل دوم شوهرم ثابت بشه ، پس انداز کنیم و سفر بریم و روزانه حداقل چند دقیقه ای که شده با هم صحبت ته دلی کنیم ، پیاده روی کنیم صبح ها ....

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
اتفاقا دو شب پیش با خودم گفتم چقدر من عوض شدم چقدر قبلا ذوق و شوق داشتم انگار اونا رویا شده ، به شوه ...

ای جان اره همینه باید حال دلمون خوب باشه ما لیاقتمون فقط شادیه 

میزنمتااا. با همین دستام    

ای جان من حاضرم اگه زدن من حالتو خوب میکنه من حاضرم فقط به شرطی که تو همیشه بخندی و از درون شاد باشی😁😁😁😁😁😁😁😆😆😆😆😆😆😄😄😄😄😄😄😄