2777
2789
یک عدد رستم دستان، مهربون ، با اخلاق، خانواده دار‌ عاشق پیشه، چشم و دل پاک

رستم دستان یعنی چی؟؟؟ واضح بگو چی میخوای

من سر جذب شوهرم حتی قد رنگ پوست خجالتی بودن و...همه رو مدام تو ذهنم تکرار میکردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه تجربه گذشته روبگی

پارسال خیر سرم قرار بود ازدواج کنم. خیلی مثبت اندیش و پر انرژی. کلی وسایل خریدم و فلان. دیگه آخر پسره از این رو به اون رو شد. یعنی یکساله یه حسرت عمیق روی قلبمه. 

پارسال خیر سرم قرار بود ازدواج کنم. خیلی مثبت اندیش و پر انرژی. کلی وسایل خریدم و فلان. دیگه آخر پسر ...

منم مثل تو شدم عزيزم يه بار نامزد كردم وسايلمم خريدم ولي بهم خورد

در حالي كه جذب خيلي خوبي داشتم

من ازت حاجتمو مي گيرم بين قلب من و تو عاشوراست ❤️❤️🙏🙏💝💝
اون مدت که با پسره بودی درون خودت مدام به چی فکر میکردی

باور کن بهترین دوران بود. من یه حال خاصیم اگر یک نفر رو دوست داشته باشم فوق العاده دوستش خواهم داشت.ولی خب با تموم تدبیرام ، با تموم آگاهیم متاسفانه نتیجه خوبی نداشت

منم مثل تو شدم عزيزم يه بار نامزد كردم وسايلمم خريدم ولي بهم خورد در حالي كه جذب خيلي خوبي داشتم

آخی عزیزم انشالله خدا واست بهترینو بخواد ، گذشته گذشت.

والا ما نامزدم نبودیم ولی من بهش اعتماد کردم ، خانواده ها در جریان بودن.

آخی عزیزم انشالله خدا واست بهترینو بخواد ، گذشته گذشت. والا ما نامزدم نبودیم ولی من بهش اعتماد کردم ...

مرسي عزيزم همچنين براي شما ❤️

شما رو قانون جذب كار مي كني دوستم؟

باور درونیت چی بود اصلا شده بود به از دست دادنش فکر کنی یا مدام به اینده بچه دار شدن مسافرت زندگی دوتایی فکر میکردی روراست اون دل مشغولی اون دوران میخوام به چی بیشتر توجه میکردی تو ذهنت 

والا عزیزم نه. چون من هر چی فکر میکنم میبنم ۵۰٪ زندگی دست منی ، بقیش به عوامل بیرونی مرتبطه.

من خيلي باور دارم قانون جذبو، خيليا خصوصياتي رو كه كه ميخواستن جذب كردن ولي خيلي دوست دارم بدونم من چرا اون آدم رو جذب كرده بودم تو زندگيم؟

اصلا شبيه چيزايي نبود كه من ميخواستم