2777
2789
من خيلي باور دارم قانون جذبو، خيليا خصوصياتي رو كه كه ميخواستن جذب كردن ولي خيلي دوست دارم بدون ...

لطیف جون زندگی یه سرش شانس و پوله. آدمهایی که میگن ما فلان چیزا رو جذب کردیم وقتی بری تو زندگیشون میبینی خیلی شانس آوردن یا پول و مقام و موقعیت خیلی کمکشون کرده.

مثلا من پدرم دکتره بدیهیه خواستگارمم دکتر باشه .

لطیف جون زندگی یه سرش شانس و پوله. آدمهایی که میگن ما فلان چیزا رو جذب کردیم وقتی بری تو زندگیشون می ...

منم هميشه همين طوري فكر مي كنم ولي به نفعمونه اين فكرا رو نكنيم چون بازم نميتونيم جلو بريم تو زندگي

من الان ٣٠ سالمه حس مي كنم يه چند سالي عقبم  و اين فكر ناراحتم مي كنه

من ازت حاجتمو مي گيرم بين قلب من و تو عاشوراست ❤️❤️🙏🙏💝💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هميشه همين طوري فكر مي كنم ولي به نفعمونه اين فكرا رو نكنيم چون بازم نميتونيم جلو بريم تو زندگي ...

من ۳۱ سالمه. والا عزیزم چی بگم . اگر با  خوشبینی من دنیا ساخته میشه باشه .

بخدا دیروز سوره طه رو خوندم و یه ذکر طولانی طه ... 

من ۳۱ سالمه. والا عزیزم چی بگم . اگر با  خوشبینی من دنیا ساخته میشه باشه . بخدا دیروز سوره طه ...

اي جان ❤️ سوره طه براي ازدواج؟ ذكر طه چيه عزيزم؟

اي جان ❤️ سوره طه براي ازدواج؟ ذكر طه چيه عزيزم؟

آره . والا یکبار ( قول هو الله احد) رو میخونی ۱۰۰ بار میگی (طه)  تا وقتی که هفت بار قل رو بخونی و هشتصد بار طه. بعدش ۱۷ بار دیگه قل هو الله رو میخونی. نوشته بود ذکر مجربیه

آره . والا یکبار ( قول هو الله احد) رو میخونی ۱۰۰ بار میگی (طه)  تا وقتی که هفت بار قل رو بخونی ...

چند روز بايد بخونيم؟