2777
2789
من که بخاطر بحث دیشب خواب دیشبم آشفته اول صبح بی خواب زده سرم ای کاش کسی دوست نداشت

بحث دیشب مال دیشب بود امروز یه روز تازه است با اتفاق جدید و برای تو پر از اتفاقات خوب

ای جان من حاضرم اگه زدن من حالتو خوب میکنه من حاضرم فقط به شرطی که تو همیشه بخندی و از درون شاد باشی ...

فدای تو  بانوی گل

شوخی میکنم .. اونفعه به مامانم گفتم من اهل تبادل نظر نیستم زور بهتره  گذاشت دنبالم خدا رحم کرد زنده موندم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحث دیشب مال دیشب بود امروز یه روز تازه است با اتفاق جدید و برای تو پر از اتفاقات خوب

اره پاشم ناهار درست کنم گور باباش والا اون یه درصدم مثل من غصه نمیخوره فردا مریض بشم چی کنم

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
اره پاشم ناهار درست کنم گور باباش والا اون یه درصدم مثل من غصه نمیخوره فردا مریض بشم چی کنم

فردا مریض بشم نداریم ما خانما بهترین های دنیا هستیم الهی هر روز سالم تر سرحال تر شادتر پول دار خوشحال تر بشی

شما اینو جذب کن که دلار بازم بشه 4 تومن. ببینم میتونی که میگی صددرصد همه چیز ساخته افکار خودمونه

عزیز دلم تو همین شرایط خیلی ها پولدار شدددن خیلی ها زدن تو کاراییی که الان جواب میده

عزیز دلم تو همین شرایط خیلی ها پولدار شدددن خیلی ها زدن تو کاراییی که الان جواب میده

کسی تو این شرایط پولدار نشده. پولدارا پولدار تر شدن ولی البته ضعیفا ضعیف تر. از قدیم گفتن گوشت رو دنبه میره پولم رو پول میره

الهی بهترینش بیاد خواستگاریت  چه خواستگاری میخوای راستی اهل کدوم شهری اگه دوست داری بگو

قربونت

والا شهرشو بذار نگم دچولی دلم یه مرد واقعی میخواد کسی که اصلشو فراموش نکرده باشه ، من هر کی رو میبینم یا پز روشنفکری داره یا فرهنگشو از دست داده. هر کی رو میبینم متاسفانه صداقت و درستی توی زندگیش جاری نیست. خیلیاشون سر به زیر نیستن و یه رگه فساد و خیانت دارن، من با این مردا بهشتم نمیرم چه برسه سر سفره عقد

قربونت والا شهرشو بذار نگم دچولی دلم یه مرد واقعی میخواد کسی که اصلشو فراموش نکرده باشه ، من هر کی ...

و دقیقا از اینا جذب میکنی.من نگفتم چی نمیخوای گفتم چی میخوای .چی میخوای اونو بگو