وا....خوبی شما ؟؟😩 کل تاپیک رو خوندی یا روهوا پست گذاشتی برادل خودت 😕اصلا فهمیدی موضوع چیه 😐مهمو ...
ميخواي برو از اوا پست ها رو بخون، از همون صفحه اول نوشتن واي يه هفته؟ يا مهمون روز سوم به بعد احترامش دست خودشه و وووووو . اصلا بعضي ها نميگفتن چ مهمونهاي قدرنشناسي داشتي با مهمان داشتن و زمان اقامتشون كه زياد بود مشكل داشتن، فك كنم با عجله پست ها رو خوندي عزيز كه متوجه نشدي منظور من چي بوده
زنده باشید....مخصوصا وقتی یاد دوران مجردی میفتم نگم براتون مهمان درجه یک بابام از تهران می اومد ۲۰روز می میوندن همشم مثل مهمانای استارتر منوی غذا میدادن
ای خداااا
ولی من دیگه مثل بابا مامانم نیستم ک کمرم بشکنه بخاطر بی لطفیو بی احترامی مهمان...
زنده باشید....مخصوصا وقتی یاد دوران مجردی میفتم نگم براتون مهمان درجه یک بابام از تهران می او ...
من با اينكه سنم خيلي هم بالا نيس ولي مث مادرم اينام، براي مهمانها سنگ تموم ميذارم جوري كه شب با درد كمر و نالهه ميخوابم، بااينكه اذيت ميشم اما خودم اينجوري دوس دارم ولي خدايي مهمانها هم چون شاغلم زماني ميان كه ميتونم مرخصي بگيرم و خونم و معمولا طرفها رو ميشورن كمكم چون همه كه توي ظرفشويي نميرن