الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا مهمون اگه خواهر آدمم باشه زیاد بمونه تهش یه چیزی میشه من خواهرم که مجرده اومد خونم یک هف ...
دقیقا عین این اتفاق برای من افتااااد . خدا شاهده باورم نمیشد . الانم باهاش سرسنگینم . یعنی با تمام وجود به خودشو و بچه هاش خدمات رسانی کردم یک میلیون خرجم شد آخرش سر هیچ و پوچ قهر کرد و رفت بعدش شوهرش به حساب شوهرم ۱۰۰ تومن ریخت گفت اینم خرج این ده روز خانوادم
اصلا پیششون نمینشستم همش تو اتاق بودم اشکم میریختم بعد همش میرفتم سرخاک یا خونه اقام هیچکدوم هم نیومدن برا مراسم بابام عوضش من برا عزاداری مادربزرگ شوهرم با ارایشو لباس مشکی مجلسی شیک رفتم مشکی هم نپوشیدم فقط یک بار که رفتم مراسم مشکی پوشیدم
هم عروسم باردار شد تو این هیری ویری ناز میکرد بچهاش همش پایین بودن پا برهنه تو حیاط میومدن رو مبلام بعد میگفتمشون عمه نرو با پا رومبلا پدر شوهرم میگفت چکارشون داری بذارشون راحت باشن من هم همش ول میکرم میرفتم خونه بابام اونجا هم جای بابام میدیدم نیست خیلی گریه میکردم اصلا بد ترین روزای زندگیم بود شوهرم بجا اینکه به فکر من باشه هم نگران روحیه مامان وخواهرش بود هم عروسم هم بچش سقط شد