2777
2789

وااااااآااآااااااااااای که چقدر حرص خوردم از دست این فکو فامیل بی شعورت.

ترو خدا یکم سرد برخورد کن دیگه لی لی به لالا شون نزار بزار پاشن برن.

پیش اومد رفتی خونشونم باتیکه بهشون هالی کن که چقدر نمک نشناس وپررو بودن.😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠

💏
حالا شوهرم شب اومد تو اشپز خونه گفت فردا حقوقمو میریزن عصر برو باهاشون خرید شامم بیرون بخورین نمسدون ...

یعنی دلم‌میخاد بیام مهنوناتو لت و مار کنم

ببخشید ولی خیلی حرص خوردم

من جای شما باشم اگه رفتن خرید پامیشم تنهایی یا اگه شوهر بود با هم میرفتیم بیرون و دیر میومدم پشت در بنونن تا حالیشون بشه

چقد ادم میتونه نفهم و بیدرک باشه مگه از گرونی و خرجا خبر ندارن دفعه بعد ک رفتی شهرستان خونه هیچ کدومشون حتی واسه ی ساعت نرو و خاستن بیان خونت بگو مسافرتیم چند بار این کارو کنی کلا دیگه نمیان اونا ک پشتت حرف میزنن بزار لااقل نسوزی ک حرفاشون واقعیت نداره بعدشم برو  دست و پای شوهرت  ببوس ک چقد فهنیده و با معرفته خدا واس هم حفظتون کنه

اه اعصابم خرد شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واي چقد همه از مهمون بيزارن، قربون خودمون خوزستاني ها مهمون دو سه هفته مياد برامون عيدو تابستون اصلا ...

وا....خوبی شما ؟؟😩

کل تاپیک رو خوندی یا روهوا پست گذاشتی برادل خودت 😕اصلا فهمیدی موضوع چیه 😐مهمون اگه قدرشناس باشه بله نه این نمک بخورن نمک دون بشکنن مهمونای استارتر به  نظرمن ویرانگرن وقدرنشناس والا ما یه وعده غذامیریم جایی ،کلی سوغاتی ازشهرمون براش میاریم نه اینکه مثل اینا بعد یه هفته موندن طلبکارهم باشیم

زن داییت و خاله ات اینجا عضو نباشن صلواتتتتتت!

😊 میوه خشک  و لواشک های درجه. Mivekhoshkenovin با کیفیت صادراتی برا مامانایی که تو راهی دارن یه مولتی ویتامین طبیعیه 😊برا یه پذیرایی شیک 😌برا بچه های گل که بد غذان 😊برا ورزشکارا و کلی چاشنی خالص برا کدبانو ها . راستی تو اینستا با همین نام منتظرتونم . و تل 😘mivekhoshkenovin

مقصر شوهرته که به همچین آدمایی رو داده! 

ما با این که مشهدیم و فامیل زیاد میاد و میره.... 

چون شوهرمو می‌شناسن که حساسه و زیاد اهل مهمونی نیست بدون دعوت نمیاد کسی... زنگ میزنم کلی خواهش میکنم یه شب شام میان، آخر شب میرن

همه پتو تشک هام نونو مونده😂

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

استارتر چقد مهمونات سرخوش بدون شوهر اومدن مهمونی اونم یه هفته !!چقد شوهر خاله ودایی های خوبی داری .

دلم برای شوهرت سوخت بنده خداچقد خوبه من وشوهرم یه ساعت باخانواده هامون میریم بیرون که اکثرا بچه دارن روانی میشیم دیگه بیان یه هفته هم تلپ بشن.

ازقدیم گفتن دوری ودوستی .

ببین من بحثی تو این که کارشون زشت بوده ندارم .

ولی من عموم یه شهر دیگه زندگی میکنه و تقزیبا هر چهار سال یه بار شاید بریم . زیاد اهل سفر نیستیم . ولی یه بار چن سال پیش که رفتیم دو سه روز موندیم . مثلا نون میخریدن برا صبونه با خنده  میگفتن ما نون نمیخوریما اصلا صبونه نمیخوریم به خاطر شما خریدیم 😐یا مثلاما اصلا میوه خور نیستیم برا شما خریدیم 😐چه میدونم رفتیم پارک خواستیم بستنی بخریم نزاشتن گفتن نه نمیخواد بخورید اینا گرونه .....

خلاصه من هنوز هم احساس بدی دارم انگار ادم از گلوش پایین نمیره .با خنده و شوخی میگفتنا ولی من معذب بودم . 

😊 میوه خشک  و لواشک های درجه. Mivekhoshkenovin با کیفیت صادراتی برا مامانایی که تو راهی دارن یه مولتی ویتامین طبیعیه 😊برا یه پذیرایی شیک 😌برا بچه های گل که بد غذان 😊برا ورزشکارا و کلی چاشنی خالص برا کدبانو ها . راستی تو اینستا با همین نام منتظرتونم . و تل 😘mivekhoshkenovin

چ بهتر بذار ناراحت بشن و نیان دیگ چون گسی ک قدرشناس نیس و محبت را با بی احترامی جبران میکنه ارزش رفت وامد نداره

ی هفته موندن خونه شما هیچ کاری هم نکردن انگار کلفتی شما

اخر دستمزدتم اینطور دادن ناراحتی نداره دختر حیفه تو 

محبتت را خرج کسی کن ک ارزش داشته باشه و قدرشناس باشه

تو دیگ زیادی محبتم کردی ب شوهرت سخت گرعتی برا رفاه اونا اشتباه محضه از پس اتداز خرج کردن مثلا دیگ چرا بازیهاشون را حساب کردی حالا فکر کردن ت رو گنج خوابیدی یرا همین محبتت ب چشمشون نیمده 

ببخشید اینو میگم دور از جون همه باشه . این شگرد آدمهای لاشخور صفته که می رن یه جا سر میزبان خراب میشن حسابی می ریزن و میباشن و از جیب میزبان میخورن و خوش میگذرونن آخرش که میشه به خاطر اینکه زحمت میزبان رو هیچ و پوچ کنن که یه وقت میزبان نکنه بیاد خونمون و ازمون انتظار سرویس دهی داشته باشه آخر کار یه بهونه بیخود پیدا میکنن که نه تنها زحمت های میزبان رو بی ارزش کنند بلکه جلو هم میفتن و میگن بهمون بی احترامی کرد. ته دلشونم فکر میکنن خیلی زرنگن. نخیر این زرنگی نیست این لاشخوری و نمک به حرومیه و انگل بودنه

عادي برخورد كن تا جمعه. به درك برن بازار بدون تو چرا ناراحتي. تو هم با شوهرت تنها برو بيرون.

هروقتم رفتي شهر اونا لااقل ٢ روز برو خونشون. شبم بخواب. ببينن سخته باز سال بعد هم نيان

باور کنین همه چیز به شعور ادم برمیگرده والا تو این گرونی خودشون باید بفهمن من الان از تهران رسیدم خونمون شنبه اونجا دکتر داشتم رفتیم مسافرخانه بگیریم جاریم زنگ زد خواهرش اونجا تنهاست شوهرش اغلب شیفته گفتم نمیریم اما اصرار و اصرار که نرین باهامون حرف نمیزنه ماهم رفتیم البته با تماس خواهرش و دامادش.بخدا صبح میزدیم بیرون تا شب برا خواب برمیگشتیم به زور قسم یه وعده شام موندیم تازه کلی هم کمکش میکردم تو کارای خونه این فامیلای تو دیگه کین

🥀یه صلوات مهمون داداشم کنید🥀