زمین_واژگون مدیر عضویت: 1403/11/26 تعداد پست: 7073 عنوان خانوما شما نمیترسید بیرون میرید با دیدن این کیلپایی ک دخترای وحشی دعوا میکنن اینطوری | مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 35 پست ؟ اگر بی ادبی کردی دیگه نگو خانومی 🤫 دیروز | 10:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رونیا۹۲ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 25563 نوشته سر پسرفقط تو ی دعوا قمه میزد یکیشون رو کمر یکی از طرفین دعوا خوب دعوا کنن با دزد دوست پسرشون دعوا دارن نه ماهاچرا بترسیم «حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیدهگرفتهشدهی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخشهایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن.»
زمین_واژگون مدیر استارتر عضویت: 1403/11/26 تعداد پست: 7073 همه جا که ازین آدما نیست.میخوای بشینیم تو خونه جایی نریم ن ولی پارکا بد شدن اگر بی ادبی کردی دیگه نگو خانومی 🤫
arames20 عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 5945 چرا میترسم چون خانوادم خیلی با آبرو هستن .دو نفر هم منو تهدید کردن پارسال 😂😂 اونا چند نفرن من تنها اگه بیرون همو ببینیم مطمینم بدجور منو میزنن خانواده ندارن و خیلی بی آبرو هستن کلی هم رفیق پسر دارن وقتی با یک زن یا مرد خیانتکار بد حرف میزنم نگو قضاوت نکن سرت میاد، خیانت اشتباه نیست یک انتخاب است آدم با ذات درست هم این انتخاب رو نمیکنه !!
زمین_واژگون مدیر استارتر عضویت: 1403/11/26 تعداد پست: 7073 چرا میترسم چون خانوادم خیلی با آبرو هستن .دو نفر هم منو تهدید کردن پارسال 😂😂 اونا چند نفرن من تنها ... چرا اگر بی ادبی کردی دیگه نگو خانومی 🤫
زمین_واژگون مدیر استارتر عضویت: 1403/11/26 تعداد پست: 7073 خوب دعوا کنن با دزد دوست پسرشون دعوا دارن نه ماهاچرا بترسیم دعواهاشون انسانی نیساونم تو ملاعام اگر بی ادبی کردی دیگه نگو خانومی 🤫
user100 عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 35 نه. احتمالش کمه. آدم نمیتونه با ترس خودش رو از کار و زندگی بندازه. هزار و یک جا کار دارم من. روزی دوازده سیزده ساعت بیرونم.اگه خدای ناکرده پیش اومد یه فکری میکنم براش.
زمین_واژگون مدیر استارتر عضویت: 1403/11/26 تعداد پست: 7073 نه. احتمالش کمه. آدم نمیتونه با ترس خودش رو از کار و زندگی بندازه. هزار و یک جا کار دارم من. روزی د ... منم سرکار میرم میام تفریحم میدم خریدم میرم بیشتر اینا تو پارکن ولی اگر بی ادبی کردی دیگه نگو خانومی 🤫
user100 عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 35 منم سرکار میرم میام تفریحم میدم خریدم میرم بیشتر اینا تو پارکن ولی من زیاد پارک میرم. چیزی ندیدم والا. اتفاقا چون عادی ومعمول نیست وقتی اتفاق میافته یههو انقدر وایرال میشه.
زمین_واژگون مدیر استارتر عضویت: 1403/11/26 تعداد پست: 7073 خیلی زیاد برا آینده دخترم حیلی ترس دارم الان حق میدم ب مامانایی ک بچه هاشون میدن بیرون تن و بدنشون میلرزه اگر بی ادبی کردی دیگه نگو خانومی 🤫
زمین_واژگون مدیر استارتر عضویت: 1403/11/26 تعداد پست: 7073 من زیاد پارک میرم. چیزی ندیدم والا. اتفاقا چون عادی ومعمول نیست وقتی اتفاق میافته یههو انقدر وایر ... جدی؟ اگر بی ادبی کردی دیگه نگو خانومی 🤫
user100 عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 35 جدی؟ آره دیگه. یه چیز خیلی عادی و پرتکرار چرا باید وایرال شه؟ دقیقا چون برای بقیه هم عجیب بوده یهو وایرال میشه.
گوگولیتونمم عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 22943 از چی بترسم ؟؟؟ از دخترا؟؟.. متهم اظهار پشیمانی نکرد🌈🌧️
rozayebarfiiii عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 2466 امثالشون تو همین سایت هم هستنخدانگذره از دختره انقدر بی ادب و فحاش و بددهن بود، سر صبحی حالمو بد کرد
yaaldaa021 عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 803 دخترا چرا دعوا میکننسر چی دعوا میکنن؟ سر یه پسر😐😑یه دختر لباس کرمی و یه دختر لباس آبی بود تو کلیپه وحشیانه دختره لباس آبیه رو میزد و سرش رو به زمین میکوبید ❤️😍مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️
رونیا۹۲ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 25563 سر یه پسر😐😑یه دختر لباس کرمی و یه دختر لباس آبی بود تو کلیپه وحشیانه دختره لباس آبیه رو میزد و سرش ... 😂😑😑😑 «حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیدهگرفتهشدهی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخشهایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن.»