2777
2789
عنوان

دختر پونزده ساله و رابطه با جنس مخالف

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 39 پست
درسته ولی به نظرم باید اون ارزش و اصولشو تا یه حدی به بچش بگه بعد از اون اگر دید نه خب نمیشه این با ...

بله من درمورد خودش گفتم که نمیتونه از اصولش دست بکشه ولی من هم با تحمیل عقاید به دیگران مخالفم.شاید همین اجبار وتحمیل باعث به وجود اومدن این مشکلات شده باشه.

😐دعوا نداریم که عزیزم ولی خب حرفتون خنده دار بود کدوم کشور یه همچین قانونی هست؟

همه جا

شما لطف کن اطلاعاتتو بالا ببر عزیزم

اونا کسی بهشون دست بزنه و لمسشون کنه مصداق تجاوزه

میتونن شکایت کنن

این حرفا تاریخش گذشته گلم خدا کنه اون قوانین اینجا هم اجرا شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن دیگه.شمام خیلی افراطی صحبت میکنی!

من منظورم دقیقا همین نبود که تجاوزه منظورم اینه وقتی یه نفر زیر ۱۸ ساله و ازدواج میکنه چون معیاراش کامل نشده برای ازدواج یه جور تجاوز و تحمیل حساب میشه

استرس قبل دیدنش...💛

خارج از ایران اونایی که پسر دارن باید نگران باشن. دوست دختر پسرمون باردار بشه و بخواد بچه رو نگه داره کلا پسره به فنا می ره. تا تموم شدن تحصیلات دانشگاهی بچه مسئولش هست و باید خرج و مخارجشو پرداخت کنه. کدوم زنی با این وضع باهاش ازدواج می کنه دیگه؟! پول هم نداشته باشه دولت کمک هزینه بده به مادر بچه پسره مقروض به دولت می شه و به محض رفتن سر کار باید قرضو به دولت پرداخت کنه.

مامان جوجو ؛ نونو ؛ * ؛ جوجیت( 33+6)

خب کاملا درسته شما میتونی عقاید و اصول خودت رو نگه داری ولی نمیتونی مطمئن باشی اینا اصول و عقاید بچه تم باشه!به نظرم کسی که مهاجرت میکنه باید پیه یسری چیزا رو هم به تنش بماله!البته من یه دوست دو رگه دارم امریکایی ایرانی چه حجابی و نمازی ولی خانواده اش خیلی خوب بودن همیشه میگه اگه چیز دیگه ای هم انتخاب میکردم مشکلی نداشتن!

((((مد)))) یعنی شبیه شدن همه کسانی  که فک میکنن( متفاوت اند).......
همه جا شما لطف کن اطلاعاتتو بالا ببر عزیزم اونا کسی بهشون دست بزنه و لمسشون کنه مصداق تجاوزه م ...

عزیزم تو ایرانم اگر کسی به زور تجاوز یا لمس کنه اون شخص میتونه ازش شکایت کنه

خارج از کشورم همینطوره اما اگر با موافقت طرفین باشه هیچ مشکلی نداره اونجا دختر و پسر از کودکی تا بزرگسالی با هم درس میخونن تفریح و ورزش میکنن حتی ممکنه رابطه جنسیم داشته باشن تو سن ۱۶ ۱۷ سالگی که به نظرشون هیچ مشکلی نداره 

استرس قبل دیدنش...💛
خب کاملا درسته شما میتونی عقاید و اصول خودت رو نگه داری ولی نمیتونی مطمئن باشی اینا اصول و عقاید بچه ...

افرین چون اون بچه هم تقصیری نداره با فرهنگ اونجا بزرگ شده 

استرس قبل دیدنش...💛
عزیزم تو ایرانم اگر کسی به زور تجاوز یا لمس کنه اون شخص میتونه ازش شکایت کنه خارج از کشورم همینطوره ...

تا قبل ۱۸ سالگی جرمه عزیزم 

شما یه سرچ بزن متوجه میشی

قانونه گلم

من منظورم دقیقا همین نبود که تجاوزه منظورم اینه وقتی یه نفر زیر ۱۸ ساله و ازدواج میکنه چون معیاراش ک ...

نمیدونم

کسی ک بله میگه حتما ی سری معیار برا خودش داره😑

قطعم کردن...منم تصمیم گرفتم دختر خوبی باشم دیگه