2777
2789
عنوان

دختر پونزده ساله و رابطه با جنس مخالف

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 39 پست

دیگه این ی چیز شخصی و خانوادگیه 

نمیشه ب همه بگی چون مهاجرت کردی افکارتو بااااااید دور بریزی 

جالبه اینجا میگیدباااااایدعقایدتو دور بریزی 

ولی کسی حق نداره بگه باااااید حجابتو رعایت کنی 

یعنی  مهاجرت کنی باید خونوادت و بچه کم عقلتو ب باد بدی؟؟

نه عزیزم ولی زمانی که اونجایی خب مدارس مختلطه و بالاخره مهمونیای مدرسه ایو اینا وجود داره بخوای مخوای باید ارتباط برقرار کنی وگرنه زندگی کردن سخت میشه

استرس قبل دیدنش...💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم ربطی به مهاجرت نداره.آدم وقتی که برای خودش یه ارزش ها و اصولی داشته باشه که به اونها پایبند باشه نتیجه میشه یه زندگی باشرافت وارزشمند که با توجه به منافع ویا شرایط تغییری نمیکنه.این در همه امور زندگی صدق می‌کنه.

دیگه این ی چیز شخصی و خانوادگیه  نمیشه ب همه بگی چون مهاجرت کردی افکارتو بااااااید دور بریزی&n ...

من نگفتم عقاید عقیده های هر کس به خودش مربوطه من میگم افکار یعنی اینکه فکر نکنی یه پسر با یه دختر صحبت کرد پس صددرصد نظر بد دارن بهم بحث حجابم یه چیزیه که واقعا به کسی مربوط نمیشه

استرس قبل دیدنش...💛
به نظرم ربطی به مهاجرت نداره.آدم وقتی که برای خودش یه ارزش ها و اصولی داشته باشه که به اونها پایبند ...

درسته ولی به نظرم باید اون ارزش و اصولشو تا یه حدی به بچش بگه بعد از اون اگر دید نه خب نمیشه این با من فرق میکنه دیگه نباید تحمیلش کنه 

استرس قبل دیدنش...💛

دیگه اینا مشکلاتیه که تو فرهنگ غریبه پیش میاد. یا باید تسلیم شد یا مقاومت کرد هر دو صورت هم برای آدمها سخته

به نظرم بهتره فرهنگ جدید رو حتی المقدور تحمل کرد ولی همه نمیتونن

باشه تو راست میگی 😉 اینترنت خیلی وقته اومده  همه یه دوست و فامیل اونطرف دارن خیالت راحت

😐دعوا نداریم که عزیزم ولی خب حرفتون خنده دار بود کدوم کشور یه همچین قانونی هست؟

استرس قبل دیدنش...💛
حالا چه فرقی میکنه 15سالگی دوست پسر بگیره یا18. باید مدیریت رابطه رو بلد باشه بهش دست درازی نشه

دقیقا منم نظرم همینه به نظرم نباید محدود کنیم باید بهش یاد بدیم چطوری مدیریت کنه

استرس قبل دیدنش...💛

به عقاید خود ادمه من پدر مادرم کرد ان ولی خب جفتشون اون گیر دادن که میگن کردا گیر هستن نداشتن من پدرم با اینکه سنش هم زیاد تفاوت سنی زیادی داشتیم من ۲۱ سالل بود پدرم ۶۹ سالش بود بود ولی واقعا اهل گیر دادن نبود واقعا به عقاید طرز فکر ادمه

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺