2777
2789

چند روز پیش یه خانومی یه پست راجب دخترش گذاشته بعد یه خانوم دیگه اومده بود و کامنت گذاشته بود و برای ادمین درد و دل کرده بود که دختر من پونزده سالشه و من بهش گفتم که نباید دوستِ پسر داشته باشی و الان رفته از من شکایت کرده منو تو مملکت غریب انداخته تو دردسر و شبم مونده کلانتری نیومد خونه

من به اون خانوم گفتم الان تو ایرانم هفتاد درصد خانواده ها با ارتباط با جنس مخالف مشکلی ندارن تو خارج از ایران که این مسائل کاملا عادیه گفتن که نه من نمیخام دخترم قاطیه این چیزا بشه من دیگه به اون خانوم چیزی نگفتم اما به نظر من وقتی کسی میخواد مهاجرت کنه باید یه سری افکارو دور بریزه که نه خودش اذیت بشه نه اطرافیانش

دوستان نظر شما چیه؟

استرس قبل دیدنش...💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که خانوادم عمرا بزارن همچین کاری کنم البته برم دانشگاه مشکلی نیست دیگ چون میدونن عاقلم و اگه باکسی دوست باشم برا ازدواجه قطعا 

تو مثل من رویاتو میبافی                                           با دست من موهاتو میبافی 💔

بعضیا درک نمیکنن که بچه هاشون یه موجود زنده با قدرت تفکر و اختیاره. باید از اول  بچشو خوب بار میارده‌. به نظر من تو کشورای غربی کار درستی میکنن. هر کی مسعول زندگی خودشه. نه مثل اینجا که با وود زن و بچه بازم دست از دخالت تو زندگی بچه ها بر نمیدارن.

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

من مخالفم

هرکسی یه سری خط قرمزها رو داره که باید رعایت شه

فرهنگ وعقیده هرکس مربوط به خودشه نه محیط

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
هرکسی ی سری عقاید داره ک اگه محکم بش ایمان داشته باشه،اینجا و اونجا نداره.هرجای کره خاکی باشه همونه

بله ولی تو خارج از کشور مدارس قاطیه و شما بخوای نخوای باید ازتباط برقرار کنی 

استرس قبل دیدنش...💛

شوهر من کودکی ونوجوانیش رو ایران نبوده اما خیلی به این مسایل اهمیت میده،خیلی متعصبو معتقده،چون خانوادش درهرشرایطی بهش اینجور یاد دادن

آرامش و خوشبختی سهم همیشگی زندگی من است..😊😊💐💐