والا بعضی وقتا این مردا جو میگردشون.دلسوزیشون واسه بقیس فقط
بعد عروسی خواهرزاده شوهر جون ما رو شام دعوت کرد منم نمیدونستم که شوهر جون سرویس چینی گرفته ازش ۵۰ تومن پول گرفتم گذاشتم تو پاکت بدم بهش
شوهر هم نگف بابا نده من سرویس گرفتم ۵۰ تومن هم اون جوری ریختم توگلووووش
خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
😳😳 تا سرحد مردن تیغ بزنم😞 خب نمیده پول چکار کنم ایشالا تو شرایط من گیر نکنی
نمیده از جیبش بردار منم شوهرم ماهیانمو نده موجودی کارتشو میگیرم اگه زیاد بود میگم بدهی تو برداشت میکنم از فردای عروسی بهش گفتم دوست ندارم هر روز ازت پول گدایی کنم برام ماهیانه میدی اونم قبول کرد
خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
سه روز پیش خیلی دلمو شکست اصلا به رو خودش نمیده که قهرم باهش هیچ وقت معذرت خواهی نکرد موقع نیاز میاد سمتم که اونم معذرت خواهی نمیکنه خانم من 4 ماهه زایمان کردم وزن بارداریم مونده کم نشده آقا هم بدش میاد مگه دسته منه خی من آگه رژیم خیلی سخت بگیرم شیرم کم میشه بچم لاغر میشه هر روز داره طعنه میزنه و مسخره میکنه خیلی دلم شکست
دیگه از دنیا با عشق از همه دلگیرم من از هر چی که اسمش عشقه فاصله میگیرم