2777
2789
عنوان

ماهی چقدر خرج میکنید❓ من دوماه خیلی زیادروی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 44 پست

بیشتر درامدم خرج میشه فقط یه مقدار کمی ازش میمونه البته خداروشکر درامد نسبتا خوبی دارم 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برا اولین بار وام خانگی نوشتم ده ماهه  همه رو همین اول قرعه کشی کرد که مشخص باشه به ترتیب وام برا کیاست 

شاید باورت نشه آخرین نفر بهم افتاد😐😐😐

افتاد برا برج ۳ سال بعد🙄

🤣😑مطمئن نباش من فقیر تر از تو ام

هیییی💔

یه عطر خواستم بخرم مامانم‌ از دماغم آورد حتا یه عطرم نخریدم چندین ماهه هی می‌گم عطر میگه عطر می‌خوای چیکار 😂🥲💔

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

هیییی💔یه عطر خواستم بخرم مامانم‌ از دماغم آورد حتا یه عطرم نخریدم چندین ماهه هی می‌گم عطر میگه عطر ...

منم یه سال عطر میخام کسی برام نمیخره در سال هم شاید دو دست مانتو بخرم😑💔پشمام میریزه میبینم 30 یا 20 تومن در ماه خرج میکنن

خیلی.واقعا خیلی زیاد خرج میکنم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

منم خیلی خرج دارم دانشجوام

در حال خوندن دکترا

با کلی جزوه و اینجور چیزا

باید لپ تاپ بخرم شهریه دانشگاه بدم و کلی ریزه کاری های دیگه

خرج هامم شوهرم میده طفلی انشالله ک بتونم جبران کنم براش

زیاد خرج می کنی..من به جز خورد و خوراک ماهی ۳ تومن خرجم میشه البته لباس و... جدا چون ماهانه نیس

خورد و خوراک که هیچ

کلا ماهی ۱ تومن خرج میکنم ۵۰۰ خوراکی مدرسم ۵۰۰ قسط دارم 

این دوماه چیزایی که احتیاج داشتم همه باهم خودشونو نشون دادن

عینک 

لباس

کلاس

کتاب

روتین پوستم