2777
2789
عنوان

اخرین قهرتون با شوهرتون سر چی بود ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2568 بازدید | 179 پست
مگه عیبی داره همسر کیف خانومشو بگیره!!! الان قرن 21 ن عهد بوق  اینا همش نشونه ی دوس داشتن و ا ...

خانومی رو دیدم که کیفش رو زمین بود با شوهرش از جاشون بلند شدن رفتن سمت ماشینشون.زنه خیلی مغرور کیفشو برنداشت که شوهرش برداره.

شما دوست دارین شوهرتونو اینجوری حقیر کنین؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همين الان قهريم گفتم بيا بريم ملاقات بابابزرگم بيمارستانه چند روزه گفت نميام منم گفتم خاك بر سرت😕

🤣🤣🤣

مهم نیست چه شکلی هستی،مهربونی تورو به زیباترین ادم دنیا تبدیل میکنه♡
اون لحظه ب شوهرت نگاه کن . مطمعنا دیگه دلت نمیاد باهاش قهرکنی. کم کم رو خودت کار کن

اتفاقا وقتی نگاش میکنم دلم‌میخاد خفه ش کنم😁

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...                      
خوب کاری کردی.حالا اگه فامیل خودشون بود جر میدادخودشو

دقیقا.منم یه بار بابام مریض بود و تو بیمارستان به منم نگفته بودن.وقتی شنیدم شوکه شدم زنگ زدم به شوهرم گفتم گفت چیکار کنم 😏😑

مهم نیست چه شکلی هستی،مهربونی تورو به زیباترین ادم دنیا تبدیل میکنه♡
فعلا دوتا عکسا از کتکهاش نگه داشتم تو گوشی فرستادم برا خواهرش

زحمت کشیدی😑😑

خواهرشم‌میاد میگه الهی دست داداشم بشکنه که تورو اینطوری کرده پاشو قربونت برم پاشو بریم خونه ما دیگ روی ماهتم حق نداره ببینه😟😟

اتفاقا کاربدی کردی یه روز تقی به توقی بخوره میاد میگه توهمونی که داداشم کتکت میزد داداشم دوستت نداره وکلی حرف دیگه 

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...                      
اخه خواهر شوهرم خونه دیدنی ما فقط ۱۰۰تومن اورد اخه انصافه یه سرویس چینی ۸۰۰تومنی بگیری 

ناراحتی نداره عزیزم اجازه بده شوهرت براهرکدوم خواست بخره بعدکه مجلسی برای خانواده خودت شدبیشترش به عزایزای خودت کادوبده

خوب کاری کردی.حالا اگه فامیل خودشون بود جر میدادخودشو

آررررره دقيقا

به درك بابابزرگ خودش ٩٠سالشه ديگه آخراشه بلاخره يه وقتى ميبرن بيمارستان بستريش كنن ديگه

اونروز روز انتقامه

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
وااای من دعوا میکنم منظور از دعوا بحث  کردنه یکی من میگم یکی اون ادامه میدیم یا اون میره اتاق ب ...

ماهم قبلاهمین بودیم من انقدرفتم منت کشی حالااونم یادگرفته اصلا قهرنمیکنه