2777
2789

بیاین بگید سر چی بود ک ببینیم تقصیر خودتون بوده یا همسری ...چه مدت بوده قهرتون

بعد بشینید ببینید قهرتون واقعا ارزش داشته یا ن 🙄😏

مرا قولیست با جانان ک جانان جانع من باشد:)

دوهفته پیش 

دوماه پیش عروسی خواهر زادش بوده به من نگفته رفته براش سرویس چینی گرفته 

منم بعد یه ماه از عروسی فهمیدم 

دعوا کردم چرا بم نگفتی باید  از این و اون می شنیدم منم ده روز حرف مردم بعدش رفتم خونه بابام چون عروسی پسر دایی بود خودش اشتی کرد منت کشی کرد ولی عذرخواهی نکرد🙁

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پریروز سر اینکه صدتومن از کارتش کشیدم دعوا و کتک کاری کرد😔زانومم درد میکنه سیاه شده

😅خو تقصیر  توعه بهش میگفتی صدتوام از کارتت برمیدارم نگو نگفتی بعد میرفتی خرج میکردی

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗

دیشب بود که از بیرون اومدیم کلیدو انداخت من بگیرم افتاد زمین اون گفت تو بردار من گفتم تو بردار 

حالا آخرشم من برداشتم گفتم پرو نشو دفعه بعد بر نمیدارم  بعد آقا بهش برخورد  اومدیم خونه بحث کردیم دیگه حرف نمی‌زنیم 😡

😂😂😂

نخند باو ۱۰۰تومن ۲۰۰تومن نیس که آدم میسوزه 

حداقل بم میگف من از مادرشوهر خواهرزادش  شنیدم هنگ  کردم

دیشب بود که از بیرون اومدیم کلیدو انداخت من بگیرم افتاد زمین اون گفت تو بردار من گفتم تو بردار  ...

😂😂

😅خو تقصیر  توعه بهش میگفتی صدتوام از کارتت برمیدارم نگو نگفتی بعد میرفتی خرج میکردی

زرشک😅😅 به نظرت اگه پول میداد از کارتش پول برمیداشتم یه عمره پول به من نمیده با کلی ترفند و زحمت هم کارتش به دستم رسید هم رمزش

آره واقعا سوزش داره حق داری 

اخه خواهر شوهرم خونه دیدنی ما فقط ۱۰۰تومن اورد اخه انصافه یه سرویس چینی ۸۰۰تومنی بگیری 

زرشک😅😅 به نظرت اگه پول میداد از کارتش پول برمیداشتم یه عمره پول به من نمیده با کلی ترفند و زحمت هم ...

😂😂😂پس تا میتونی تیغ بزن تا سرحد مردن 😂😂

من از شوهرم ماهیانه میگیرم سر پول دعوا نمیکنیم