2777
2789

ولی امسال محرم کار مداح ها آسونه، هنوز نخونده ملت دارن واسه این همه گرونی و بدبختی گریه میکنن.

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊

منم اما محرم پارسال خيلي حال دلم خراب بود امسالم روز اول محرم اون موضوع معلوم ميشه 😭

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم عاشق محرمم

از بچگی خونه مادربزرگم ساعت ۷ صبح روضه بود دهه اول خیلی حس خوبی داشتیم هنوزم هست 

مخصوصا ک من پارسال نبودم تو این حال و هوا امسال دلم تنگ شده

خدایا خودت مراقب هدیه ای که دادی باش👶🏻🙏
خیییلی خوبه ولی حیف ک من نمیتونم برم مراسم چون تازه باردار شدم باید استراحت کنم

دعا کن منم سال بعد محرم نینی داشته باشم🌹

منم خیلیییی علشقسم...ولی دخترم متولدروزتاسوعاست..

چطوری تولدشوبگیرم اخه طفلی ۱سالش میشه

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

دعا کن منم سال بعد محرم نینی داشته باشم🌹

ان شاا حتما.....البته هنوز قطعی نمیدونم ولی بی بی چک زدم قبل موعدم مثبت شد شمام دعا کن واقعی باشه

میدونم به زودی میای تو دلم عشقم  
تا محرم شروع نشده بگیر

اخه توروزخودش ی جوری دیگه س😐

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

ان شاا حتما.....البته هنوز قطعی نمیدونم ولی بی بی چک زدم قبل موعدم مثبت شد شمام دعا کن واقعی باشه

ب لطف خدا قطعیه .. انشالله بسلامتی بغلش بگیری