2777
2789
اره واقعا دیدین که میگه حسین و مثل سهراب و اسکندر میبینه 😐دیگه نمیشه چیزی گفت 

در ضمت انقدر که سهراب و رستم و تو بقای نسل من به عنوان ایرانی نقش مهم داشتن اعراب نداشتن 

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فرقی نمیبینم عزیزم نظرشما هم محترمه

مهم نیست شما فرقی ببینی همین که جایگاه واعتبارهرکسی پیش خداوند درنظرگرفته شده ومهم 

افرادعامی با معصومین مقایسه نکنیم 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
در ضمت انقدر که سهراب و رستم و تو بقای نسل من به عنوان ایرانی نقش مهم داشتن اعراب نداشتن 

خخخخ

فی امان الله انشاالله سهراب ورستم کمکتون کنن توزندگی وشفاعتتون کنن 

من منکر اونها نیستم امااین حرفتون اصلا جالب نیست 

من دیگه حرفی باشما ندارم امام حسین و با سهراب و اینجور ادم های معمولی یکی میدونی😮واقعا متاسفم .لطفا ...

ناراحت نکنن خودت

انشاالله خداوندفرزندان سالم وصالحی بهتون عطا کنن نامداروخوشنام باشن فرزندانتون 

خداروشکر  داروی خاصی ب همسرتون دادین؟  منم تنبلی دارم ولی مادرزادیه تا بچه دار نشی حل نم ...

مرسی..دارو که خیلی خورده تا حالا واریکوسل خفیف داشت رفت زالو انداخت یه سری دارو گیاهی خورد جدیدا دکتر طب سنتی بهش پودر گرد نخل داد با شیر و عسل قاطی میکرد صبح ها میخورد ناشتا...چهارمغز اب هویج خیلی خورد..قرص کیوتن و زینک پلاس هم استفاده کرد

میدونم به زودی میای تو دلم عشقم  
مرسی..دارو که خیلی خورده تا حالا واریکوسل خفیف داشت رفت زالو انداخت یه سری دارو گیاهی خورد جدیدا دکت ...

مرسی 

برا منم خیلی دعا کن

شما هم انشالله بسلامتی نینیتونو بغل بگیرین 😘

خدایا خودت مراقب هدیه ای که دادی باش👶🏻🙏
مهم نیست شما فرقی ببینی همین که جایگاه واعتبارهرکسی پیش خداوند درنظرگرفته شده ومهم  افرادعامی ...

شما خداوند نیستی ک قدرت تشخیص جایگااه ادم هارو داشته باشی عزیزم

و ادم هایی ک من نام بردم معمولی نیستن کاش بجای اینکه خودتون و برای قهرمانای اعراب هلاک میکردید برای قهرمانان ایرانی ارزش قائل میشدیذ که بهشون نگید ادهای عادی

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است
شما خداوند نیستی ک قدرت تشخیص جایگااه ادم هارو داشته باشی عزیزم و ادم هایی ک من نام بردم معمولی نیس ...

من جایگاهی مشخص نکردم شما مشخص کردید

همین ائمه که اعراب میخونیدشون حق شفاعت دارن 

که هرکسی این مقام جایگاه نداره 

من بارستم وسهراب که فقط توشاهنمامه ازشون نام برده شده کاری ندارم 

لطفا به ائمه اهانت نکنیم 

خخخخ فی امان الله انشاالله سهراب ورستم کمکتون کنن توزندگی وشفاعتتون کنن  من منکر اونها نیستم ...

اگه اینی که شما میگید واقغیت داشت الان وضع مملکت این نبود حداقل مثل ادم زندگی میکردیم 

من جایگاهی مشخص نکردم شما مشخص کردید همین ائمه که اعراب میخونیدشون حق شفاعت دارن  که هرکسی ای ...

همین که حسین و خاندانش میگی حق شفاعت دارن که خرافاتی بیش نیست داری جایگاه مشخص میکنی 

من همشون برام قابل احترامن نه بیشتر   کاری هم با خرافات ندارم