2777
2789

منن کاری به اعتقاد کسی ندارم ولی محرم برام جنبه سرگرمی داره همین اعتقادهم ندارم  

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم باردارم ولی حتما میرم .شما استراحت مطلق هستین؟

نه من چون قبلا یه سقط داشتم تازه فهمیدم باردارم برای همین میترسم اگه دکترم اجازه بده که خیلی دوست دارم برم

میدونم به زودی میای تو دلم عشقم  
نه من چون قبلا یه سقط داشتم تازه فهمیدم باردارم برای همین میترسم اگه دکترم اجازه بده که خیلی دوست دا ...

عزیزم اگه مشکلی نباشه میتونی بری مثل لکه بینی یا خونریزی.منم سقط داشتم یدونه 

ب لطف خدا قطعیه .. انشالله بسلامتی بغلش بگیری

مرسی عزیزم دوساله منتظرم..این ماه چهل تا زیارت عاشورا به نیت علی اصغر امام حسین خوندم .😞

میدونم به زودی میای تو دلم عشقم  
مشکل داشتیم تقریبا حل شد خودم پلی کیستیک هستم شوهرمم ضعیف بود

خداروشکر 

داروی خاصی ب همسرتون دادین؟ 

منم تنبلی دارم ولی مادرزادیه تا بچه دار نشی حل نمیشه😒

خدایا خودت مراقب هدیه ای که دادی باش👶🏻🙏
استغفراالله😐سرگرمی

بله مثل همه اتفاقات دیگه سال . و حسین رو به عنوان یه سردار قدرتمند جنگ میشناسم مثل همه کسای دیگه از جمله رستم سهراب اسکندر و غیره

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است
میشینه حتما تو کوچه شون دسته ها و هیئتا رو میبینه تخمه میشکنه و منچ بازی میکنه😂😂

نه اما خوبه مخصوصا نمایش و تعزیه ادم رو سرگرم میکنه 

بله مثل همه اتفاقات دیگه سال . و حسین رو به عنوان یه سردار قدرتمند جنگ میشناسم مثل همه کسای دیگه از ...

من دیگه حرفی باشما ندارم امام حسین و با سهراب و اینجور ادم های معمولی یکی میدونی😮واقعا متاسفم .لطفا من و ریپلای نکنید حالم یجوری شد 😳

من دیگه حرفی باشما ندارم امام حسین و با سهراب و اینجور ادم های معمولی یکی میدونی😮واقعا متاسفم .لطفا ...

من فرقی نمیبینم عزیزم نظرشما هم محترمه